Στην ΜΜΤΧ λέμε “Κάθε χρόνο και κάτι διαφορετικό!” Ετσι, φέτος για πρώτη φορά, θα μεταφέρουμε την πολύχρωμη μούρλα μας στο βουνό!

 

Το χιονοδρομικό Σελίου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου θα πάρει χρώμα!

To χιόνι γίνεται καμβάς και εμείς παίζουμε και γλεντάμε όλη μέρα παίζοντας με τα χρώματα, με δυνατές μουσικές και ένα βουνό για εμάς!

 

Η Μέρα Με Τα Χρώματα είναι το πρώτο φεστιβάλ xρωμάτων της Ελλάδας και αποτελεί ετήσιο θεσμό στη Θεσσαλονίκη κάθε Σεπτέμβρη. Φέτος η Μέρα Με Τα Χρώματα αποφάσισε να πάρει τα βουνά και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 ντύνει με χρώματα και δράσεις για μικρά και μεγάλα παιδιά το Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, στο Νομό Ημαθίας.

 

Φανταστείτε μια έκταση με χιόνι μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι και ξαφνικά μια έκρηξη χρωμάτων! Ροζ, μπλε, πράσινο, μοβ, κόκκινο, κίτρινο… και το χιονισμένο τοπίο αλλάζει.

 

Djs, Χορευτικά, χιονοπαιχνίδια, διαγωνισμοί, δραστηριότητες καταφθάνουν μέσα σε ένα σκηνικό φεστιβαλικής χαράς σε υψόμετρο 1.450 μ. Γλυπτική, έλκηθρα, φουσκωτοί λουκουμάδες στο χιόνι, χιονάνθρωποι, χιονοπόλεμος, zorb balls, φαντασμαγορικές καταβάσεις, πυροτεχνήματα και όλη η “παράδοση” των χρωμάτων -ρίψεις, αναμνηστικές φωτογραφίες, εκπλήξεις, γέλιο και μουσική- θα γεμίσουν ενέργεια και χαμόγελα το Σέλι.

 

Μουσικές 

Παιχνίδια

Εκπλήξεις

Shows

και φυσικά πολύ χρώμα!

 

Η Μέρα θα ξεκινήσει από τις 11.00 & θα ολοκληρωθεί στις 17.00

 

?Για όσους το επιθυμούν θα υπάρξει μετακίνηση από Θεσσαλονίκη προς το Σέλι σε συνεργασία με το EXPLOSIVO TRAVEL

Tα λεωφορεία θα ξεκινούν στις 8.00 & 9.00 από τον Λευκό Πύργο και η επιστροφή από το Σέλι προς Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει στις 17.00.

Παρακαλείστε να έχετε την ηλεκτρονική απόδειξη του εισιτηρίου μαζί σας

 

➡️Ντυθείτε ζεστά και έχετε μαζί σας ένα εξτρά ζευγάρι κάλτσες

➡️Εάν ανησυχείτε πως θα λερωθούν τα ρούχα, [τα χρώματά μας φεύγουν με ένα απλό πλύσιμο] μπορείτε να προμηθευτείτε έγκαιρα μία ωραιότατη φόρμα προστασίας

https://bit.ly/2GGajYQ

?Θα ακολουθήσει afterparty με περισσότερο ηλεκτρονικούς ήχους, για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων (άνω των 18)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

Eτοιμαστείτε, γιατί θα ακουστούμε μακριά…