Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων

Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2019) το πρωί σε αγροτική περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 31χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 69 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών, που καλλιεργούσε σε γλάστρες.

Σύλληψη για διωκτικά έγγραφα

Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, 40χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 13 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 12 ετών και 7 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 41.500 ευρώ, για υπεξαίρεση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών και περί φοροδιαφυγής.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης των Ανακριτών Χανίων και Θεσπρωτίας και 1 ένταλμα βίαιης προσαγωγής και σύλληψης του Ανακριτή Ρεθύμνου, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης κατ’ εξακολούθηση αντικειμένων ιδιαίτερης μεγάλης αξίας και απλή συνέργεια σε προώθηση μη νόμιμων αλλοδαπών σε έδαφος κράτους – μέλους της Ε.Ε. κατ’ επάγγελμα και από κοινού.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (19 Απριλίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 32χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος, καθώς διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 19 ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια και να μετατρέπει τις οθόνες αυτών, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος και κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ένας 36χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε τη στιγμή του ελέγχου.

Σύλληψη για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Σε συνέχεια του από 13 Απριλίου 2019 ενημερωτικού δελτίου, αναφορικά με τον εντοπισμό οχήματος από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, στο οποίο μεταφέρονταν 8 μη νόμιμοι αλλοδαποί σε περιοχή του Κιλκίς, τις βραδινές ώρες της 16ης Απριλίου 2019 και κατά τη διάρκεια ελέγχου σε περιοχή του Κιλκίς, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως προέκυψε ήταν οδηγός του παραπάνω οχήματος και συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Κιλκίς που εκδόθηκε σε βάρος του.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων ημεδαπών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, πριν από έναν μήνα διέρρηξαν οικία στις Σέρρες και αφαίρεσαν χρυσές λίρες, χρυσά κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της 93χρονης παθούσας.