Με την ολοκλήρωση μιας εκπληκτικής σαιζόν που ανέβασε και καταξίωσε τον Αερωπό MANDYNAMIC στις δυνάμεις του Ελληνικού χάντμπωλ με την πανάξια κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος και την ευρωπαϊκή του έξοδο, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους συντελεστές της τεράστιας αυτής επιτυχίας, παίκτες, προπονητή, διοίκηση και φυσικά τον υπέροχο και πάντα πιστό φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και δικαιωμένος για αυτήν την ομάδα αλλά και πιστεύω ότι σύντομα θα μας χαρίσει νέες ανάλογες και ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Διαβεβαιώνω την οικογένεια του Αερωπού MANDYNAMIC ότι η εταιρεία θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα ως συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτήν την μεγαλειώδη προσπάθεια των τελευταίων ετών που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει ιστορικά στην πόλη και τον νομό μας σε επίπεδο ομαδικών αθλημάτων, με σκοπό να γίνουν εφικτές πολλές ακόμα απίστευτες επιτυχίες.

Περιμένοντας την ευρωπαϊκή κλήρωση όπως και πέρσι είμαστε πανέτοιμοι ώστε να εκπροσωπήσουμε επάξια τον νομό μας, με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα κληρωθούμε.
Τέλος συγχαίρω θερμά την εταιρεία FETA CHRISTAKIS για την μέχρι τώρα σημαντική συμβολή της στην πορεία της ομάδας την οποία στήριξε οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια, συμβάλλοντας στις επιτυχίες της.

MANDYNAMIC