Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα είπαν (και) για τη Λευκίμμη Δήμαρχος - νέος Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής

ΧΥΤΑ Λευκίμμης
15 Nov 2018 / 08:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σειρά εθιμοτυπικού χαρακτήρα συναντήσεων έχει ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων, Ταξίαρχος, Κωνσταντίνος Παπανικολάου

Μετά τη συνάντησή του την Τρίτη με τον Περιφερειάρχη, ο κ. Παπανικολάου συναντήθηκε χθες και με τον Δήμαρχο, Κώστα Νικολούζο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν το νησί, καθώς και την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΕΛ. ΑΣ., «με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών». Ενώ στο τραπέζι δεν γινόταν να μην πέσει και το ζήτημα του ΧΥΤΥ Λευκίμμης, για το οποίο ο Δήμαρχος ενημέρωσε, σύμφωνα με δημοτικούς κύκλους, τον κ. Παπανικολάου για την εξέλιξη των απαραίτητων έργων σχετικά με τη λειτουργία της εγκατάστασης. Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα, κατά καιρούς, περιστατικά επιθέσεων που έχουν σημειωθεί, με πιο νωπό, αυτό της αμέσως προηγουμένης (Τρίτη απόγευμα), όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε συνεργείο που επέστρεφε από τη Λευκίμμη.

Είχαν προηγηθεί κατά σειρά επαφές με τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο, με την Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, καθώς και με δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς.