Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ένα βήμα πριν τη διάλυση ο ΑΟΚ Κέρκυρα

Superleague 2
21 Ιανουαρίου 2020 / 18:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κατάσταση στον ΑΟΚ Κέρκυρα είναι πολύ δύσκολη και μόνο αν πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα θα μπορέσει

να βγάλει το πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες λένε ότι ουσιαστικά έχουν μείνει μόλις 13 επαγγελματίες παίκτες στην ομάδα και με αυτούς καλείται ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης να συνεχίσει έως ότου γίνουν και αν γίνουν μεταγραφές.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα για να κάνει μεταγραφές ο ΑΟΚΚ, θα πρέπει να εξασφαλίσει ενημερότητες. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν 7-8 ποδοσφαιριστές που έχουν μιλήσει με την ομάδα και απλά περιμένουν να ανάψει το πράσινο φως για να έρθουν, να υπογράψουν και να ενταχθούν στο ρόστερ.
Εδώ και δυο εβδομάδες υπήρχε διαβεβαίωση από άνθρωπο της διοίκησης ότι είναι θέμα 2-3 ημερών για να πάρει η ομάδα τις ενημερότητες, όμως τίποτα δεν έχει γίνει ως τώρα και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει. Αν δεν τις πάρει, η ΠΑΕ τότε δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και δεν πρόκειται να τελειώσει το πρωτάθλημα με 13 παίκτες.
Με βάση τον νόμο, ούτε από την Κ19 μπορεί να χρησιμοποιηθεί παίκτης αν δεν γίνει επαγγελματίας, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα είναι απίθανο να ακολουθήσει τα  χνάρια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και στην περίπτωση αυτή τελειώνει ουσιαστικά και ο ΑΟΚ Κέρκυρα.
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης είναι ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε και σίγουρα δεν μπορεί και ο ίδιος να περιμένει κάτι με την υπάρχουσα κατάσταση. Υπάρχουν ακόμη εννέα παιχνίδια για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα ακολουθήσουν άλλα δέκα για τα μπαράζ, πράγμα που σημαίνει ότι ούτε μια στο εκατομμύριο δεν θα μπορέσει να τελειώσει με 13 ποδοσφαιριστές το πρωτάθλημα.
Οι μέρες περνάνε, μόλις δέκα μέρες έμειναν για να τελειώσει και η μεταγραφική περίοδος και η αγωνία μεγαλώνει, υπάρχει το ματς της ερχόμενης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό στο ΕΑΚΚ και ως τότε θα αντέξει η ομάδα, αλλά από κει και πέρα, τίποτα δε θα μας προκαλέσει εντύπωση, αφού όλα είναι στον αέρα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια