Τρίτη 21 Απριλίου 2015

«Σιωπή των αμνών» από τον Β. Κοζομπόλη αλλά και απειλές από το περιβάλλον του!

ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ «ΠΑΡΑΓΚΑΣ»

ΕΝΩ συνεχίστηκε και χθες η πληρωμένη προπαγάνδα της «παράγκας» κατά της «Ενωσης Μεσσηνίας» με στόχο την προσέλκυση πελατών για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων, άκρα του τάφου σιωπή από τον Βασίλη Κοζομπόλη, οποίος δεν απάντησε στα παλιά και τα νέα (χθεσινά) ερωτήματα της «ΦΩΝΗΣ».

Κι ενώ απάντηση περιμέναμε, .......

δεχτήκαμε επίμονα τηλεφωνήματα στο κέντρο της εφημερίδας από άνθρωπο που δήλωσε του οικογενειακού περιβάλλοντος του Βασίλη Κοζομπόλη. Ο εν λόγω κύριος (το τηλέφωνό του στη διάθεση της Εισαγγελίας ή της Αστυνομίας) μίλησε τελικά με τον διευθυντή της «Φ», εκτοξεύοντας μετά τα «Χριστός Ανέστη και τα χρόνια πολλά» απειλές εναντίον μας. Εννοείται ότι δεν μασήσαμε και του συστήσαμε ότι δεν δεχόμαστε απειλές, αλλά απαντήσεις στα ερωτήματά μας, οπότε ο «θείος», μας παρέπεμψε στη δισέλιδη πληρωμένη προπαγάνδα της «παράγκας», στις εφημερίδες «ευρείας κυκλοφορίας».

Με απειλές του τύπου «ο Β. Κοζομπόλης δεν είναι μόνος του και θα έχεις να κάνεις με εμάς», πρέπει να αντιληφθεί ο εμπνευστής και πρωταγωνιστής της «παράγκας» και υπόλογος στη Δικαιοσύνη για τα «έργα και ημέρες» του στην ΕΑΣ Μεσσηνίας, την οποία οδήγησε σε οικονομικό φαλιμέντο και τώρα υπονομεύει, ότι δεν πρόκειται να μας τρομάξει ούτε να μας φιμώσει. Το πολύ-πολύ «να πάρει στο λαιμό του δικούς του ανθρώπους». Άλλωστε εμείς απαντήσεις σε ερωτήματα που προκύπτουν από έγγραφα και ντοκουμέντα που τον εμπλέκουν ζητάμε και για τα οποία είναι υπόλογος (για τα περισσότερα) στη Δικαιοσύνη!

Ψυχραιμία, λοιπόν, κύριε Κοζομπόλη γιατί ο λαός λέει, για όσους μετέρχονται τέτοιες τακτικές: «πήγες για μαλλί και βγήκες κουρεμένος». Ας πρόσεχες…
ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Υ.Γ. Αύριο θα επανέλθουμε με τα ερωτήματα, καθώς και νέα ελπίζοντας να απαντήσει ο Β. Κοζομπόλης, άλλως θα είναι έκθετος για μία ακόμη φορά, ενώ ήδη εξέθεσε ανεπανόρθωτα και την «παράγκα» του που ακούει στο αρκτικόλεξο ΜΕΣ.ΣΥΝ.ΕΛ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.