Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Παρέλυσε η χώρα από την σημερινή Γενική Απεργία. Πάνω απο 95% η συμμετοχή από την Τριφυλία

Παρέλυσε ολόκληρη η χώρα από την σημερινή Γενική Απεργία με κύριο αίτημα την ολική απόσυρση του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΛ.

Οι εικόνες που .....

μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα απο το συλλαλητήριο είναι Πρωτόγνωρες καθώς συμμετοχή σε αυτό υπήρξε από όλη την Ελλάδα.
Μαζικά στην σημερινή Απεργιακή κινητοποίηση είχαν και καταστήμαρτα σε όλη την χώρα, ενώ χαρακτηριστική είναι η ατάκα αγρότη από τη Λιβαδεία που σήμερα κάνει τον γύρο του διαδικτύου όταν ακούστηκε το πρωί στην τηλεόραση: «Απεργούν μέχρι και τα γραφεία τελετών!».

Συμμετοχή στο Συλλαλητήριο της Αθήνας είχαν και οι Εμπορικοί Σύλλογοι Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, και Κυπαρισσίας οι οποίοι είχαν μεταβεί με λεωφορείο για να διαδηλώσουν κατά του ασφαλιστικού Νομοσχεδίου.

Σε τοπικό επίπεδο κλειστός για 6 συνολικά ώρες (11:00-15:00 και 17:00-19:00) έμεινε σήμερα ο κόμβος στο Καλό Νερό από τους αγρότες που που παρ έταξαν κάθετα στο οδόστρωμα τα αγροτικά τους μηχανήματα αλλά και Ελεύθερους Επαγγελματίες, μισθωτούς εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αλλά και πλήθος κόσμου που αψήφισαν τον αέρα και το λίγο κρύο που υπήρχε και όλοι μαζί απαίτησαν την απόσυρση του ασφαλιστικού, του φορολογικού και των τεκμηρίων διαβίωσης και συζήτηση από μηδενική βάση.

Από το πρωί Φιλιατρά, Γαργλαικάνοι και Κυπαρισσία έμοιαζαν με έρημες πόλεις καθώς δεν λειτούργησαν ούτε καν τα περίπτερα στέλνοντας και αυτοί ηχηρό μήνυμα στη "Αριστερή...." κυβέρνηση ότι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.