Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Συνεδριάζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Στις προσκλήσεις που υπογράφει η πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Μαρία Πανουσιοπούλου περιλαμβάνονται για συζήτηση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
\

1) Έγκριση ανάληψης δαπανών και ψήφιση πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2016.

2) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 293,08€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για επέκταση δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ΑΕ, για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και την σύνδεσή τους με το Δίκτυο, στην περιοχή «Νέα Δεξαμενή», ΔΚ Φιλιατρών, καθώς και ορισμός υπολόγου.

3) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 799,62€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για χορήγηση νέας παροχής ισχύος 25 KVA (No2) για τη σύνδεση με το Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης, στην περιοχή «Κεφαλάρι», Τ.Κ. Βρυσών, καθώς και ορισμός υπολόγου.

4) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 292,64€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για μετατόπιση της παροχής σύνδεσης με το Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης, στην περιοχή «Αι Λαγούδη», Δ.Κ. Κυπαρισσίας, καθώς και ορισμός υπολόγου.

5) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 4.436,22€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για επέκταση δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ΑΕ, για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και την σύνδεσή τους με το Δίκτυο, στο αθλητικό κέντρο του οικισμού Αγρίλι, ΔΕ Φιλιατρών, καθώς και ορισμός υπολόγου.

6) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής, ποσού 293,08€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), για επέκταση δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης της ΔΕΗ ΑΕ, για την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων και την σύνδεσή τους με το Δίκτυο, στην περιοχή του Αρχαιολογικού Χώρου Περιστεριάς, ΔΕ Κυπαρισσίας, καθώς και ορισμός υπολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.