Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Formula 1: Στη γραμμή εκκίνησης για τη νέα σεζόν! Οι ομάδες και όλο το πρόγραμμα αγώνων

Την Κυριακή, 26 Μαρτίου, με την ώρα να έχει αλλάξει και να μας θυμίζει λίγο παραπάνω καλοκαίρι, τα ολοκαίνουργια μονοθέσια της Formula 1 θα βρίσκονται, στην άλλη άκρη της υφηλίου, στη γραμμή εκκίνησης, στην άσφαλτο του Albert Park στη Μελβούρνη για .....

να δώσουν την πιο δυνατή εκκίνηση στη φετινή σεζόν.

Από τον τελευταίο αγώνα στις 27 Νοεμβρίου 2016 πολλά δείχνουν να έχουν αλλάξει στο κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα. Πιλότοι, πίστες, μονοθέσια, κανονισμοί, όλα τα βασικά “συστατικά” μπήκαν σε νέα βάση για το 2017 και προμηνύουν μία εξαιρετικά ανταγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα του yellowday, παρακολούθησε, μελέτησε και σου παρουσιάζει τα key points στη νέα πραγματικότητα της GP που θα σε κρατήσουν καθηλωμένο στην οθόνη σου.



20 αγώνες - 20 προορισμοί: Το πρόγραμμα της Formula 1 για το 2017

Ο Nico Rosberg σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή για το 2016, έκανε τον γύρο του θριάμβου στο Άμπου Ντάμπι, και κάπως έτσι έκλεισε τον κύκλο του στον κόσμο της F1 και αποχώρησε. Φέτος λοιπόν, η χρονιά ξεκινάει με το περσινό φαβορί απών και 20 αγώνες αντί για 21 στο καλεντάρι της F1, μιας και η Γερμανία ναι μεν έβγαλε πρωταθλητή (θριαμβευτικά θα λέγαμε) αλλά δεν κατάφερε να έχει την πίστα του Hockenheim μέσα στη λίστα του Grand Prix.

Η Ιταλία, από την άλλη πλευρά, με την πίστα της Monza θα συνεχίσει να βρίσκεται στο παιχνίδι για τουλάχιστον τρία χρόνια. Γενικότερα η "παραδοσιακή" μέχρι σήμερα σειρά των αγώνων έχει υποστεί κάποιες μικρές αλλαγές, ώστε να μην υπάρχουν ατυχείς συμπτώσεις που θα προβληματίσουν το φιλοθεάμον κοινό, όπως πέρυσι που συνέπεσε το GP στο Baku με τον 24ωρο αγώνα του Le Mans. Όλα είναι έτοιμα, σε θέση εκκίνησης και τα πρώτα φανάρια που θα σημάνουν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν θα ανάψουν την Κυριακή 26 Μαρτίου στο Albert Park της Μελβούρνης.

Ενώ η ολοκλήρωση του φετινού GP θα έρθει μετά από 20 πολύ γρήγορους αγώνες, "κλασικά" πλέον στην Yas Marina του Άμπου Ντάμπι, στις 26 Νοεμβρίου.



Grid 2017: 10 ομάδες έτοιμες για τη νίκη!
Με τις αλλαγές να έχουν προλάβει τις εξελίξεις για το GP 2017, οι μηχανές ζεσταίνονται, οι πιλότοι παίρνουν θέση και οι ομάδες διαμορφώνονται για να προσφέρουν ίσως το καλύτερο θέαμα των τελευταίων ετών (ευελπιστούν τουλάχιστον). Για τελευταίο, λοιπόν, σου αφήσαμε το grid το οποίο διόλου αδιάφορο είναι, μιας και σε συνδυασμό με τις προαναφερθείσες αλλαγές θα μας κρατήσουν με κομμένη την ανάσα ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν!



Δείτε αναλυτικά το οριστικό πρόγραμμα του 2017:


26 Μαρτίου
Αυστραλία
Μελβούρνη
9 Απριλίου
Κίνα
Σαγκάη
16 Απριλίου
Μπαχρέιν
Σακχίρ
30 Απριλίου
Ρωσία
Σότσι
14 Μαΐου
Ισπανία
Βαρκελώνη
28 Μαΐου
Μονακό
Μονακό
11 Ιουνίου
Καναδάς
Μοντρεάλ
25 Ιουνίου
Ευρώπη
Μπακού
9 Ιουλίου
Αυστρία
Σπίλμπεργκ
16 Ιουλίου
Μ. Βρετανία
Σίλβερστοουν
30 Ιουλίου
Ουγγαρία
Χανγκαρόρινγκ
27 Αυγούστου
Βέλγιο
Σπα
3 Σεπτεμβρίου
Ιταλία
Μόντσα
17 Σεπτεμβρίου
Σιγκαπούρη
Μαρίνα Μπέι
1 Οκτωβρίου
Μαλαισία
Σεπάνγκ
8 Οκτωβρίου
Ιαπωνία
Σουζούκα
22 Οκτωβρίου
ΗΠΑ
Ώστιν
29 Νοεμβρίου
Μεξικό
Μέξικο Σίτι
12 Νοεμβρίου
Βραζιλία
Ιντερλάγκος
26 Νοεμβρίου
Άμπου Ντάμπι
Γιας Μαρίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.