Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Απόπειρα διάρρηξης χθες βράδυ στα Φιλιατρά. Χωρίς Περιπολίες τα βράδια η πόλη

Κάγκελο έμεινε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας συμπατριώτης μας στον Άγιο Αθναάσιο Φιλιατρών από την απάντηση που πήρε από την Αστυνομία σε κλήση του γι απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του ενώ μέσα βρισκόταν ο ίδιος με την οικογένεια του.

Ο Ίδιος μόλις ......

αντιλήφθηκε θορύβους στην πόρτα, κάλεσε το 100 για να ζητήσει βοήθεια. Η κλήση του δρομολογήθηκε στην Καλαμάτα(!!!) και αφού ανέφερε ποιος είναι, ζήτησε βοήθεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Απάντηση που έλαβε από τον Αστυνομικό που απάντησε στην κλήση του, τον άφησε εμβρόντητο καθώς του είπε ότι το βράδυ στα Φιλιατρά δεν υπάρχει περιπολία, και αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι να ανάψει όλα τα φώτα του σπιτιού και να μην βγει καθόλου έξω για να αποφευχθεί η περίπτωση α τον χτυπήσουν.
Το συμβάν έγινε αντιληπτό από γείτονες οι οποίοι έβαλαν τς φωνές καλώντας σε βοήθεια και κάνοντας τον επίδοξο διαρρήκτη να τραπεί σε φυγή.

Τόσο ο ίδιος ο συμπατριώτης μας που κατέβηκε από την Αθήνα για μερικές μέρες διακοπών και ξεκούρασης έχει μείνει άφωνος από την χθεσινοβραδινή του περιπέτειά και τον τρόπο αντιμετώπισης που ου προτάθηκε για τ συμβάν.

Είναι που διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΚΡΟΘΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Κωνσταντινέας και Κοζομπόλη ότι με το κλείσιμο του ΑΤ θα υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση.
Που είναι τώρα να τους δώσουμε το βραβείο που τους αρμόζει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.