Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η διακύβευση των Εκλογών της ΕΠΣ Μεσσηνίας από τον Γιώργο Ψυχογιάννη Υποψήφιος με την ομάδα ΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τα Αθλητικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία δια μέσον των Αντιπρόσωπων τους, καλούνται να ψηφίσουν για την εκλογή της νέας Διοίκησης της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Με μια επιπόλαιη ματιά θα μπορούσαμε να πούμε "πάμε με όρους ΛΑΪΦ ΣΤΑΪΛ, να τελειώνουμε". Επειδή όμως οι επιπολαιότητες σημαίνουν οπισθοδρόμηση και ανωριμότητα, κάτι το οποίο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ οι Διοικήσεις και εκπρόσωποι των Σωματείων, οι εκλογές αυτές έχουν άλλα χαρακτηριστικά. Το Δίλλημα των εκλογών είναι ένα: Δεχόμαστε ένα δομημένο φοβικό καθεστώς, που έρχεται από το παρελθών, με τις αμαρτίες που κουβαλά, ή οι Διοικήσεις και εκπρόσωποι των .....

Σωματείων αποφασίζουν να γίνουν αυτοί οι πρωταγωνιστές, με αποφασιστικό ρόλο για το παρών και μέλλον του Μεσσηνιακού Ποδοσφαίρου;

κ.κ. εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών Σωματείων, στις εκλογές τις 26 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια δομημένη ξεκάθαρη ομάδα, χωρίς να κρύβεται, η οποία έχει επιλέξει, να την εκφράζει, ο ανιδιοτελής και επί χρόνια αιμοδότης του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, από την άλλη μια ομάδα, η οποία μέχρι σήμερα κρύβει ποιος την εκφράζει, προφανώς γιατί δεν βρίσκουν άκρη. Όλοι γνωρίζετε, ότι είναι αυτή η ομάδα, η οποία έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάντια του Μεσσηνιακού Ποδοσφαίρου. Είναι η ομάδα, που χειραγωγήθηκε από αντιλήψεις "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ" η οποία εξακολουθεί και σήμερα, με τις πρακτικές της χειραγώγησης, απειλής και διαχωρισμών, να επιβληθεί. Είναι η ομάδα που προσπαθεί με αντιαθλητικά κτυπήματα να υφαρπάξει ψήφους.

Απέναντι σ’ αυτές τις καθεστωτικές λογικές και αντιλήψεις, είναι η ομάδα του Τάκη Βασιλόπουλου. Είμαστε η ομάδα της ήρεμης δύναμης, η οποία χρόνια τώρα, με ΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις, βρίσκεται σε σύγκρουση με τις παραπάνω πρακτικές και αντιλήψεις. Κυρίαρχη θέση μας είναι: ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣ και η Διοίκηση εκτελεί.
Εδώ και αρκετά χρόνια, έχουμε οργώσει τα γήπεδα της Μεσσηνίας, έχουμε μιλήσει μαζί σας. Στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΣ, έχουμε παρέμβει με προτάσεις ουσίας, ΜΑΣ ΞΕΡΕΤΕ. Σήμερα, αυτή των τόσων χρόνων επαφή μαζί σας, δικαιώνει την επιλογή μας, ως συγκροτημένη ομάδα, με επικεφαλή τον ΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, να διεκδικήσουμε, με την δικιά σας δύναμη, την Διοίκηση της ΕΠΣ. Τα μηνύματα που εισπράττουμε, από όλες τις περιοχές είναι ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ- ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.

Κλείνω αυτή την παρέμβαση μιλώντας με όρους ποδοσφαιρικούς. Σ’ αυτές τις εκλογές, ψηφίζουμε την ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΝΙΚΗΣ του Μεσσηνιακού Ποδοσφαίρου. Οι κορώνες των καθεστωτικών αντιλήψεων, που βλέπουν μέρα με την μέρα την επερχόμενη ΗΤΤΑ, οι οποίοι προσπαθούν να περισωθούν, προβάλλοντας ψευτοδιλήμματα με χρώματα και αποκόμματα, είναι αντιποδοσφαιρικοί όροι που δεν ταιριάζουν σ’ αυτούς που θέλουν να λένε ότι υπηρετούν το ποδόσφαιρο.
Την φανέλα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, την φορούν αυτοί που θα φέρουν την νίκη στο Μεσσηνιακό Ποδόσφαιρο, χωρίς αποκλεισμούς και Διακρίσεις.

26 Φεβρουαρίου 2018, τα Σωματεία της Μεσσηνίας, έχουν ήδη πάρει την απόφασή τους να γυρίσουν σελίδα, αναθέτοντας με ένα συντριπτικό ποσοστό νίκης, την τύχη της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον ΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, ξεκινάμε δουλειά, μαζί με όλα τα Σωματεία
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Γιώργος Ψυχογιάννης
Υποψήφιος με την ομάδα ΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.