Buzz

Ο Κρις Πρατ ετοιμάζεται να γίνει… «Αγιος»

στα 10

Ο πρωταγωνιστής του «Guardians of the Galaxy» και του «Jurassic World» βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον λογοτεχνικό χαρακτήρα του Λέσλι Τσάρτρις, τον οποίο έκανε διάσημο ο Ρότζερ Μουρ.

Ο Κρις Πρατ ετοιμάζεται να γίνει… «Αγιος»

Οταν πριν από μερικά χρόνια ο Κρις Πρατ χάριζε απλόχερα το γέλιο με την αξιολάτρευτα χαζοβιόλικη περσόνα του στο «Parks and Recreations», κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σύντομα ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε όχι σε ένα αλλά σε δύο από τα πιο επιτυχημένα εισπρακτικά franchise της εποχής μας.

Οπως όλα δείχνουν, όμως, οι ταινίες του «Guardians of the Galaxy» και του «Jurassic World» (που κάθε άλλο παρά πρόκειται να σταματήσουν σύντομα) δεν είναι αρκετές για τον Κρις Πρατ, ο οποίος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο πιθανό κινηματογραφικό franchise, το οποίο μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, θα στηρίζεται ακόμα περισσότερο πάνω στη δική του παρουσία και λιγότερο στα εντυπωσιακά ειδικά εφέ.

Διαβάστε ακόμη: «Ή εγώ ή αυτός». Ο Χάρισον Φορντ απαντά στις φήμες που θέλουν τον Κρις Πρατ στον ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς

Roger Moore The Saint 607 Ο Ρότζερ Μουρ ως «Αγιος», στον τηλεοπτικό ρόλο που τον έκανε διάσημο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πρατ βρίσκεται σε συζητήσεις για να ερμηνεύσει τον Σάιμον Τέμπλαρ, ή αλλιώς «Αγιο», τον χαρακτήρα του πλούσιου τυχοδιώκτη και φλεγματικού εκδικητή που εμπνεύστηκε ο συγγραφέας Λέσλι Τσάρτρις, δίνοντάς του ζωή μέσα από την εξαιρετικά επιτυχημένη και μακρόβια σειρά βιβλίων «The Saint», που ξεκίνησαν να δημοσιεύονται ήδη από τη δεκαετία του ’20.

Οι περιπέτειες του Σάιμον Τέμπλαρ έχουν ήδη μια μακρά ιστορία διασκευών, από τις πρώιμες ραδιοφωνικές μεταφορές έως τη σειρά κινηματογραφικών ταινιών της RKO τις δεκαετίες του ’30 και του ’40, μέχρι την πιο πρόσφατη μεταφορά τους στη μεγάλη οθόνη, στο όχι και τόσο επιτυχημένο «The Saint» του 1997, με πρωταγωνιστή τον Βαλ Κίλμερ.

Chris Pratt 607

Η πιο διάσημη και εμβληματική ενσάρκωση του χαρακτήρα, ωστόσο, ήταν φυσικά για τη μικρή οθόνη, στην τηλεοπτική σειρά «The Saint», που κράτησε από το 1962 έως το 1969, με ιδανικό πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ, πριν ακόμα φορέσει το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ. Για την ακρίβεια, η σειρά υπήρξε σε μεγάλο βαθμό ο λόγος που ο Βρετανός ηθοποιός κέρδισε το ρόλο του πράκτορα 007, καθώς βλέποντας τη σειρά δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί οι παραγωγοί των ταινιών είδαν στον Μουρ έναν αντάξιο αντικαταστάτη του Σον Κόνερι.

Οπως δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί η Paramount (η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματα των βιβλίων το 2016, με στόχο ένα πιθανό reboot κι ένα νέο κινηματογραφικό franchise) είδε στον Κρις Πρατ το κατάλληλο μείγμα αυτοσαρκασμού και action hero που απαιτεί ο χαρακτήρας του Σάιμον Τέμπλαρ.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, κάτι μας λέει ωστόσο ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ δεν θα αργήσει να γίνει επίσημο.

Chris Pratt 607

Διαβάστε ακόμη