Buzz

Ετοιμαστείτε για περισσότερο «Halloween»

στα 10

Μια ακόμη συνέχεια του «Halloween» ήταν αναμενόμενη, αλλά θα επιστρέψει η Τζέιμι Λι Κέρτις;

Ετοιμαστείτε για περισσότερο «Halloween»

To νέο «Halloween» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν όχι μόνο είναι υπέροχο αλλά σπάει και τα ταμεία. Δεν είναι παράλογο λοιπόν που ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για ένα σίκουελ. Κι από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ μακριά.

Ενας από τους σεναριογράφους της ταινίας, ο Ντάνι ΜακΜπράιντ, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν ήδη κάποιες ιδέες για το τι θα κάνουν στην επόμενη ταινία. «Εχουμε σκέψεις και ιδέες για το πως θα προχωρήσουμε στην επόμενη ταινία. Δεν είχαμε επενδύσει πολύ σε αυτές, αλλά τώρα το στούντιο μας είπε να προσπαθήσουμε να τις υλοποιήσουμε. Σκεφτόμαστε κι άλλες αλλά κοιτάμε να δούμε ποιες από αυτές βγάζουν το περισσότερο νόημα.»

Διαβάστε ακόμα: Στη «Νύχτα με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ, ο Μπαμπούλας λέγεται απλά Μάικλ Μάιερς

halloween 607

Ομως χωρίς τη Τζέιμι Λι Κέρτις, μια συνέχεια του «Halooween» θα έδειχνε λειψή. Οταν ρωτήθηκε η ίδια για το αν θα επιστρέψει σε μια πιθανή συνέχεια, δήλωσε πως δεν θα ήθελε να αποχωριστεί ακόμα από τον ρόλο της Λόρι Στρόουντ, και θα ήταν χαρά της να επιστρέψει σε μια πιθανή συνέχεια αλλά κάτω από ένα όρο. «Αν ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν μου έλεγε έλα να κάνουμε ένα ακόμα “Halloween” τότε θα έκανα ένα ακόμα “Halloween”.»

Ολα αυτά δείχνουν πως οι φήμες που ήθελαν το στούντιο να προχωράει σε κάποιο σίκουελ της ταινίας χωρίς τους Γκόρντον Γκριν και τον ΜακΜπράιντ μάλλον ήταν αναληθής. Και εδώ που τα λέμε, ειδικά και μετά την δήλωση της Κέρτις, ποιος δεν θα άφηνε τον Γκόρντον Γκριν να ανέβει ξανά στην σκηνοθετική καρέκλα;

Δείτε τη «Νύχτα με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ στην πιο στοιχειωμένη προβολή της, ανήμερα του Halloween. | Στις 31 Οκτωβρίου, το Flix it παρουσιάζει για μια και μόνο προβολή στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον στην Πλατεία Ομονοίας την αυθεντική «Νύχτα με τις Μάσκες» του Τζον Κάρπεντερ, μέρος των προβολών της σε όλον τον κόσμο με αφορμή τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα διεκδικήσετε προσκλήσεις εδώ.