Buzz

Οι Τζέιν Λιντς & Σίντι Λόπερ ετοιμάζουν τα «Golden Girls» του μέλλοντός μας

στα 10

Για το Netflix.

Οι Τζέιν Λιντς & Σίντι Λόπερ ετοιμάζουν τα «Golden Girls» του μέλλοντός μας

Πριν από λίγες ώρες, η Τζέιν Λιντς κέρδισε ένα (creative) ΕΜΜΥ για την guest εμφάνισή της στο «The Marvelous Mrs. Maisel». Στις δηλώσεις που έκανε, κατεβαίνοντας από τη σκηνή, στους δημοσιογράφους ήταν και μία απάντηση για τα μελλοντικά της σχέδια.

«Εριξα μία ιδέα στο Neftlix, τους άρεσε, την αγόρασαν. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω περισσότερα για αυτό, αλλά θα συμπρωταγωνιστώ με την Σίντι Λόπερ!»

Διαβάστε κι αυτό: Aν Χάθαγουεϊ, Τίνα Φέι, Αντι Γκαρσία - all star cast στο πρώτο trailer του «Modern Love»

Στην πίεση των δημοσιογράφων η Λιντς αποκάλυψε το ύφος και τον θεματικό άξονα της σειράς:

«Κοιτάξτε, είμαι πια σε αυτή την ηλικία, ξέρετε - εγώ σχεδόν 60, η Σίντι 65. Και αναλογιζόμαστε ποια είναι η επόμενη πράξη στο θεατρικό της ζωής. Ειδικά όταν δεν έχεις οικογένεια και παιδιά. Θα υπάρχουν άλλοι δυο χαρακτήρες μαζί μας, αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει το καστ ακόμα. Οπότε σκεφτείτε ένα σύγχρονο «Golden Girls»!»

Θυμηθείτε κι αυτό: The Golden GIRLS: Η Λίνα Ντάναμ και το καστ της μεταμορφώνονται σε «Χρυσά Κορίτσια»

Golden Girls 607 "Picture it: Sicily, 1922..."

Αν είστε πολύ νέοι για να το θυμάστε, το «Golden Girls» ήταν μία επιτυχημένη κωμική σειρά του NBC (παιζόταν και στην Ελλάδα) από το 1985-1992, η οποία παρακολουθούσε τη ζωή τεσσάρων single γυναικών, άνω των 50, οι τρεις ήταν χήρες και μία διαζευγμενη, που συγκατοικούσαν σ' ένα σπίτι στη Φλόριντα (τον τόπο των συνταξιούχων και αποσυρμένων). Η σειρά είχε κερδίσει κοινό και κριτικούς (βραβεία ΕΜΜΥ και Χρυσές Σφαίρες) για τον ασυμβίβαστο, αυτοσαρκαστικό τρόπο που παρουσίαζε τις ηρωίδες - κάτι που δεν ήταν δεδομένο για την τηλεόραση των 80ς.

«Τα Χρυσά Κορίτσια» έσπασαν το ταμπού ότι ο κόσμος δε θέλει να βλέπει γυναίκες άνω των 50 στην οθόνη του, κι έγραψαν τη δική τους ιστορία. Οι 50άρες-60άρες απέδειξαν ότι είχαν ακόμα γούστο, ενδιαφέρον, σεξουαλικότητα και πολύ χιούμορ. Ακόμα και σήμερα, απολαμβάνουν, δίκαια, το cult στάτους τους.

Δύσκολη η σύγκριση λοιπόν.

Διαβάστε περισσότερα: