Buzz

Ενώ εμείς περιμένουμε το «The Irishman», ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει καινούργια ταινία

στα 10

Το «Killers of the Flower Moon» θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2019, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ενώ εμείς περιμένουμε το «The Irishman», ο Μάρτιν Σκορσέζε ετοιμάζει καινούργια ταινία

Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν το «Killers of the Flower Moon» αφηγείται μια «αληθινά σκοτεινή σελίδα της αμερικάνικης ιστορίας», όπως λέει ο ίδιος ο Σκορσέζε, ο οποίος δηλώνει ενθουσιασμενος από την προοπτική να την φέρει στην οθόνη. «Οταν διάβαζα το βιβλίο, μπορούσα ήδη να φανταστώ τις εικόνες, τους ανθρώπους, τις τοποθεσίες, την δράση και ήξερα ότι πρέπει να το μεταφέρω στο σινεμά», συνεχίζει.

Το φιλμ ειναι τοποθετημενο στην Οκλαχόμα του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της, την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών. Και είναι η ίδια περίοδος που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάρτιν Σκορσέζε προτείνει τις ταινίες που πρέπει να δείτε πριν πεθάνετε!

Μάρτιν Σκορσέζε Λεονάρντο Ντι Κάπριο 607

Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να ερευνήσει τις «ανεξήγητες» αυτές δολοφονίες τις οποίες, προφανώς η μυρωδιά του πετρελαίου και ο χρώμα του χρήματος κάνει πιο δύσκολη την διαλεύκανση. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τον οποίο ο Σκορσέζε δηλώνει ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί ξανά προφανώς θα αναλάβει τον ρόλο του ντετέκτιβ που προσπαθεί να δει πίσω από το προφανές.

killers of the flower moon 607

Το φιλμ που είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2017, έχει επισήμως ξεκινήσει το pre-production του, αναζητώντας τοποθεσίες για τα γυρίσματα τα οποία αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2019. Ελπίζουμε ότι μέχρι τότε, θα έχουμε δει και το πολυαναμενόμενο «The Irishman», το οποίο υποθέτουμε βρίσκεται ένα βήμα πριν αποθηκευτεί ασφαλές στους σκληρούς δίσκους του Netflix.

Διαβάστε ακόμη: