Buzz

Και η Τέιλορ Σουίφτ ψηφίζει «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου (και το προωθεί από το twitter της)

στα 10

To «The Favourite» έχει μία ακόμα θαυμάστρια, πολύ σημαντική για την επιρροή της στα social media: η Τέιλορ Σουίφτ παρακινεί τους φανς της να μη χάσουν την «εκπληκτική» νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Και η Τέιλορ Σουίφτ ψηφίζει «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου (και το προωθεί από το twitter της)

Ολοι μιλάνε για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου! Mετά τα βραβεία στο πρόσφατο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, το αφιέρωμα του Hollywood Reporter με εξώφυλλο στο οσκαρικό του τεύχος, τη συνέντευξη του Λάνθιμου στο Vulture και όλες τις σταρ του (Εμα Στόουν, Ρέιτσελ Βάις και Ολίβια Κόλμαν) να έχουν πάρει με τη σειρά τα τηλεοπτικά talk shows σε Λονδίνο και Αμερική, το «The Favourite» μοιάζει σίγουρο οσκαρικό στοίχημα.

Διαβάστε κι αυτό: O Γιώργος Λάνθιμος και οι πρωταγωνίστριές του στο οσκαρικό εξώφυλλο του Hollywood Reporter!

Σήμερα, η άτυπη καμπάνια της ταινίας δέχεται ένα πολύ μεγάλο σπρώξιμο από μία... απροσδόκητη φαν. Η Τέιλορ Σουίφτ κατέκλυσε με screenshots και μηνύματα το λογαριασμό της στο twitter, παρακινώντας το fan base της, χαρακτηρίζοντας το «εκπληκτικό» The Favourite ως «άχαστο». Μάλιστα, για να είναι σίγουρη ότι οι θαυμαστές της δε θα δυσκολευτούν για προβολές και εισιτήρια, τους έβαλε λίστα και ενεργό link!

Διαβάστε την κριτική του Flix για το «The Favourite»: «Μία παραμορφωμένη καυστική ματιά στην ιστορία της βρετανικής βασιλείας. Μία σαρκαστική διατριβή στη γυναικεία ψυχοσύνθεση. Aυτή είναι η πρώτη κωμωδία εποχής του Γιώργου Λάνθιμου. Και του πάει πολύ...»

Taylor Swift The FAVOURITE 607 1

Φυσικά και υπάρχει εξήγηση: ο σύντροφος της Σουίφτ είναι ο Tζο Αλβιν, ο οποίος ερμηνεύει τον «Mάσαμ» - τον σύζυγο της Εμα Στόουν στην εξέλιξη της πλοκής.

Κι αν πιστεύετε ότι η παρέμβαση της Σουίφτ είναι αστεία, να σάς θυμίσουμε ότι στις πρόσφατες Midterm εκλογές στην Αμερική, μόνο ένα μήνυμά της που παρακινούσε τους φαν της να ψηφίσουν, αύξησε κατά 60% τις εγγραφές στα εκλογικά βιβλιάρια σε... μία μέρα!

Taylor Swift The FAVOURITE 607 2

Taylor Swift The FAVOURITE 607 3

Διαβάστε περισσότερα: