Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Νίκη του Αστέρα Ιτέας σε όλα τα επίπεδα...! δυναμική έναρξη και αθλητικός πολιτισμός...

Καλές διακοπές από τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ:  Νικήσαμε 1-0 τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Κ-20) και αμέσως μετά καθαρίσαμε όλα τα σημεία που είχαν αφίσες και πανώ αλλά και το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας.  Επιβάλουμε το ΗΘΟΣ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και δημιουργούμε ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ!


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 
   Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα του είχε χθές το απόγευμα ο προπονητής της ομάδας μας,κ. Λίβας μετά την φιλική αναμέτρηση με μία αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα,αυτην του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Κ20. 

  Αν και μόλις 10 ημέρες απο την έναρξη της προετοιμασίας και κάτω απο υψηλές θερμοκρασίες τα πρώτα δείγματα για τον ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ήταν θετικά παρουσιάζοντας πολυ καλή εικόνα και αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο και κανοντας αρκετές φάσεις για γκολ στην εστία των φιλοξενούμενων. 

  Για την ιστορία νικητής του αγώνα ήταν ο Αστέρας Ιτέας με το τέρμα που σημείωσε ο Αλεξίου στο 59' με κοντινό πλασέ μετα απο πολυ όμορφη ομαδική προσπάθεια απο τα δεξιά. 

  Την φιλική αναμέτρηση παρακολούθησε απο την "πρώτη γραμμή" ο Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καθώς και αρκετός κόσμος τόσο φίλαθλοι της ομάδος μας όσο και αρκετοί φιλαθλοι που ταξίδεψαν απο την γειτονική Λαμία. 

  Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ευχαριστεί θερμά την ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 Κ20 που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας για τον φιλικό αυτό αγώνα και εύχεται καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά τόσο στα τμήματα υποδομής της Λαμίας όσο και στην πρώτη ομάδα ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στα σαλόνια της SuperLeague. 

  Για τον Αστέρα ξεκίνησαν οι: Μάλτζαρης,Κουτσούμπας, Dvali, Κοντογιώργος, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Τοπούζι Α.,Bogdani,Αλεξίου, Χαρδαλούπας, Αντωνίου. Αγωνίσθηκαν ακόμα οι: Ζωμένος, Δαμιανός, Χαραλαμπίδης, Καρδαράς, Goura, Τοπούζι Μ., Λίβας Π. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 
- ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου