Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Απόλυτη δικαίωση για τον γνωστό ποινικολόγο και πολιτικό Πέτρο Μαντούβαλο...


 

 Απόλυτα δικαιωμένος δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, πολιτικός και αθλητικός παράγοντας  Πέτρος Μαντούβαλος, στο peiraiasnews.gr μετά και την δεύτερη καταδίκη που αποφάσισε η Δικαιοσύνη.

  Κατέφυγε από την πρώτη στιγμή στη δικαιοσύνη, προκειμένου να υπερασπιστεί την αθωότητα του στις κατηγορίες του κ. Μιχαλολιάκο. Έκτοτε έγιναν δύο δίκες για αυτή την υπόθεση, στην πρώτη υπήρξε καταδίκη 10 μηνών εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου, ενώ στη δεύτερη που τελείωσε σήμερα και μετά από πέντε ώρες συνεδρίας ο κ Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση.

   Το peiraiasnews.gr επικοινώνησε με τον κύριο Μαντούβαλο ο οποίος δήλωσε πως:

   Από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκα δικαιοσύνη για τα προβλήματα που τεχνηέντως μου δημιούργησαν τα οποία και αντιμετώπισα με ευπρέπεια και υπομονή.

   Αισθάνομαι απολυτά δικαιωμένος. Διότι με αυτές τις αισχρά οργανωμένες πράξεις κινδύνευσα εγώ, η οικογένεια μου και η σταδιοδρομία μου. Το μήνυμα που προέρχεται από τη Δικαιοσύνη είναι ισχυρό και σαφές είμαι αθώος και οργανωμένα πήγαν να με τιμωρήσουν και για αυτό και διαλυθήκαν.

1 σχόλιο:

  1. Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ο κολητός του Νίκου που τον έφερε όταν εκλέχτηκε η Άσπα? στο Παρθεναγωγείο στο Γαλαξιδι είμασταν όλοι εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή