aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τέλος ο Ζαμάνης από τον Πανιώνιο

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο Νίκος Ζαμάνης ο οποίος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τον Χρήστο Δάρα.

Ο Νίκος Ζαμάνης σκεφτόταν σοβαρά να παραιτηθεί από την θέση του Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου. Την Πέμπτη, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έκανε την απειλή του πράξη με τον ίδιο να ανακοινώνει πως αποχωρεί από τον σύλλογο αφού υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας με τον Χρήστο Δάρα. Όπως τονίζει στην δήλωσή του το τελευταίο διάστημα υπάρχουν διαφορές με τον Χρήστο Δάρα και γι αυτό αποφάσισε να προβεί σε αυτή την κίνηση και να αποχωρήσει από τον ρόλο του στην ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως η παραίτηση δεν έχει σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Πλέον, στην Πλατεία ανοίγει ο ασκός του Αιόλου αν σκεφτεί κανείς πως και ο Χρήστος Δάρας με δήλωση είχε τονίσει πως αν ο Ζαμάνης αποφασίσει οριστικά να παραιτηθεί, τότε και ο ίδιος θα αποχωρήσει από πρόεδρος της ΠΑΕ και γενικότερα τα κοινά της ομάδας παρότι τα χρέη της ομάδας είναι στο όνομά του. Καταλαβαίνει κανείς πως η κατάσταση στην ομάδα του Πανιωνίου είναι εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη ταυτόχρονα αφού κανείς δεν γνωρίζει τι θα επακολουθήσει αν σκεφτεί κανείς πως οι Ζαμάνης και Δάρας ήταν αυτοί που βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να σώσουν τους «κυανέρυθρους» από την απόλυτη καταστροφή.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.
Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ