aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤον ήθελαν Ανόρθωση, Απόλλων, Ομόνοια, τον παίρνει η Σαλαμίνα

Τον ήθελαν Ανόρθωση, Απόλλων, Ομόνοια, τον παίρνει η Σαλαμίνα

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Αγουστίν Γκαρθία Ινίγεθ, γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα ως Άγους (διαβάστε ΕΔΩ).

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο, πέρα από την αξιοπρόσεκτη πορεία της καριέρας του και την παρουσία του στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης στο παρελθόν, είναι το γεγονός πως οι εκάστοτε ατζέντηδες που τον εκπροσωπούν, δεν είναι η πρώτη φορά που ήλθαν σε επαφή με κυπριακή ομάδα.

Ο 33χρονος Καστιγιάνος στόπερ, έπαιξε παλαιότερα στα μετεγγραφικά ρεπορτάζ τριών από τις μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Της Ανόρθωσης, του Απόλλωνα και της Ομόνοιας. Σε κάποιες ομάδες  κρίθηκε πως έχει υψηλό κασέ, σύμφωνα πάντοτε με όσα διέρρευσαν στο παρελθόν, ενώ στην περίπτωση της Ομόνοιας, το συμβόλαιό του με τη Μαγιόρκα δεν επέτρεψε να γίνει το deal.

Το Καλοκαίρι του 2014, ο τότε τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Τεντ φαν Λίουεν, προσέγγισε την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά προέκυψε οικονομική διαφορά, ενώ ένα χρόνο αργότερα (Ιούνιος 2015), γράφτηκε πως τον ήθελε ο Μιλίνκο Πάντιτς στον Απόλλωνα, ένας προπονητής ο οποίος ανακοινώθηκε από τους κυανόλευκους, αλλά ποτέ δεν ήλθε στη Λεμεσό εργαστεί κι αυτό ήταν η αιτία που επιλέγηκε ο Πέδρο Εμανουέλ. Τελικά δεν υλοποιήθηκε η μετεγγραφή λόγω ψηλών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Τον Αύγουστο του ιδίου έτους (2015), επί εποχής Κώστα Καϊάφα, επεδίωξε κι η Ομόνοια να τον αποκτήσει για δεύτερη φορά, αφού είχε προηγηθεί και μία αποτυχημένη απόπειρα τον Ιανουάριο της εν λόγω σεζόν (2014-15). Οι δεσμεύσεις του τότε με τη Μαγιόρκα, όμως, δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να τον αποκτήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ