*

Συνεχίζεται η ανάπτυξη του Surface Phone

Διαψεύδονται οι φήμες που ήθελαν την Microsoft να έχει ακυρώσει το project.

Να διαψεύσει τις φήμες ότι η Microsoft ακύρωσε το Surface Phone έρχεται νέα πληροφορία, που θέλει την εταιρεία του Redmond απλά να έχει αναβάλει την κυκλοφορία της σειράς προϊόντων, με στόχο να βελτιώσει το “Andromeda OS”.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Zac Bowden του Windows Central, που επικαλείται πηγές από τον χώρο, τις οποίες ωστόσο δεν κατονομάζει. Σε κάθε περίπτωση, το φιλόδοξο εγχείρημα της Microsoft δεν φαίνεται να έχει ακυρωθεί, αλλά απλά θα καθυστερήσουμε να δούμε σχετικά προϊόντα στην αγορά, αφού η εταιρεία δεν θεωρεί ακόμα έτοιμο για ευρεία διάθεση το Andromeda OS.

Ο δημοσιογράφος σημειώνει πάντως ότι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Surface Phone κινδυνεύει περισσότερο από άλλα projects, είναι επειδή στελέχη της Microsoft ανησυχούν για την υποστήριξη της πλατφόρμας από τους developers. Όπως έμαθε η εταιρεία, με τον δύσκολο τρόπο, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς της να προωθήσει τα Windows Phone και Windows 10 Mobile, είναι βασικό ένα λειτουργικό σύστημα να έχει αρκετό διαθέσιμο software για να αποκτήσει μερίδιο αγοράς.