*

Δυνατότητα αναδιάταξης των playlists στο Spotify για Android

Ένα χαρακτηριστικό που εδώ και καιρό παρέχεται στους χρήστες της εφαρμογής για iOS, έρχεται επιτέλους και στην έκδοση για το λειτουργικό της Google.

Αν και η δυνατότητα αναδιάταξης της λίστας αναπαραγωγής θεωρείται βασικό feature στα περισσότερα apps μουσικής, οι χρήστες του Spotify για Android δεν έχουν αυτή την δυνατότητα. Αυτό όμως σύντομα θα αλλάξει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, και ίσως εκνευρισμό, είναι ότι η εφαρμογή παρέχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο iOS εδώ και πολύ καιρό. Η Spotify πάντως επιβεβαίωσε στο Endgadget ότι σύντομα θα φέρει αυτή τη λειτουργία και στο Android.

Οι απαραίτητες αλλαγές, που θα φέρουν την δυνατότητα επεξεργασίας των playlists και στους χρήστες της πλατφόρμας της Google, φαίνεται ότι θα γίνουν στους ίδιους τους servers του Spotify, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα κι αν δεν πραγματοποιηθεί update της εφαρμογής σε επίπεδο χρήστη.

Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη μέσω του μενού του Spotify: Όταν ο χρήστης αγγίζει το εικονίδιο με τις τρεις τελείες, θα βλέπει και την επιλογή “Edit Playlist”, που θα του επιτρέπει να κάνει τις αλλαγές που επιθυμεί.