*

Concept "έντυσε" τον file manager των Windows 10 με Fluent Design

Αυτό το render μας προϊδεάζει για τις αλλαγές που θα φέρει το επόμενο μεγάλο update της πλατφόρμας στον οπτικό τομέα.

Αν και η Microsoft έχει ήδη ενσωματώσει ορισμένα στοιχεία του Fluent Design στα Windows 10 και διάφορες εφαρμογές της, ενώ έχει εισαγάγει στην πλαρφόρμα και ένα “dark theme”, το αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, δεν δείχνει ολοκληρωμένο.

Για παράδειγμα, παρατηρήστε τον διαχειριστή αρχείων του λειτουργικού συστήματος, ο οποίος παραμένει όπως η πρώτη έκδοσή του, που επί της ουσίας δεν διαφέρει ριζικά από αυτή που διατέθηκε με τα Windows 8 το 2012.

Το Redstone 5 update πάντως, που θα γίνει διαθέσιμο το ερχόμενο φθινόπωρο, αναμένεται να φέρει περισσότερα στοιχεία του Fluent Design στα Windows 10 και ένας χρήστης του Reddit αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το πώς οραματίζεται την πλατφόρμα μετά από τις σχετικές αλλαγές.

Για παράδειγμα, παρακάτω μπορείτε να δείτε τον file manager με ένα σκούρο θέμα, βασισμένο στο νέο παράδειγμα σχεδίασης:

Αν και φανταζόμαστε ότι η τελική εκδοχή του θέματος που αναπτύσσει η Microsoft θα διαφέρει από την παραπάνω εικόνα, αυτή είναι σίγουρα ότι πιο κοντινό στις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία. Πώς σας φαίνεται; Θα χρησιμοποιούσατε ένα τέτοιο "σκοτεινό" mode, ή προτιμάτε την πιο παραδοσιακή σημερινή εμφάνιση των Windows 10;