*

Πώς θα ονομάζεται το επόμενο μεγάλο Update των Windows 10;

Διέρρευσε το επίσημο όνομα του Redstone 5 Update. Μην ενθουσιάζεστε...

Η Microsoft, ελπίζοντας ίσως ότι θα κάνει την πλατφόρμα της πιο δελεαστική σε συγκεκριμένους τύπους χρηστών, χρησιμοποιούσε σε πρώτη φάση ορισμένα πιο ιδιαίτερα και χαρακτηριστικά ονόματα για τα μεγάλα updates των Windows 10.

Έτσι, αρχικά ήρθε το “Windows 10 Anniversary Update”, στη συνέχεια το πιο “πιασάρικο” “Windows 10 Creators Update”, το οποίο μάλιστα ακολούθησε το “Windows 10 Fall Creators Update”. Κάποιοι όμως στην εταιρεία φαίνεται ότι... ξέμειναν από ιδέες πρόσφατα, αφού το τελευταίο μεγάλο update του λειτουργικού ονομάστηκε απλά “Windows 10 Apri 2018 Update”.

Ο γνωστός leaker Walking Cat φαίνεται ότι ήδη γνωρίζει ποια θα είναι η τελική ονομασία της επόμενης μεγάλης ενημέρωσης των Windows 10, που στο εσωτερικό της Microsoft αναφέρουν ως Redstone 5 Update. Αν περιμένετε κάτι το εντυπωσιακό, μην ενθουσιάζεστε:

Η Microsoft, αν δεν αλλάξει κάτι αργότερα, φαίνεται ότι θα προτιμήσει για μια ακόμα φορά να υιοθετήσει ένα πιο συντηρητικό όνομα, το “Microsoft Windows 10 October 2018 Update”. Πώς σας φαίνεται;