Νεότερη ενημέρωση:

Το μυστήριο λύθηκε τελικά, έπειτα από έρευνα της αστυνομίας. Στο κιγκλίδωμα της γέφυρας είχε προσκρούσει όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί.
Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη μάρκα του αυτοκινήτου από το κομμάτι που είχε μείνει στη γέφυρα.
Η μαρτυρία πολίτη που είδε ένα "στραπατσαρισμένο" όχημα να περνά από μπροστά του, την ώρα που βρισκόταν στη δουλειά του, οδήγησε την αστυνομία στον εντοπισμό του οδηγού, καθώς η περιγραφή του αυτοκινήτου έμοιαζε με το κομμάτι που είχε βρεθεί.
Το όχημά τους προσέκρουσε με ταχύτητα στη γέφυρα, αλλά ούτε ο οδηγός ούτε οι δυο επιβαίνοντες φίλοι του είχαν τραυματιστεί.
Από την πρώτη στιγμή, η πυροσβεστική έκανε λεπτομερέστατες έρευνες μήπως το αυτοκίνητο είχε πέσει από τη γέφυρα.
Τα σημάδια από τα λάστιχα, όμως, απέκλειαν κάτι τέτοιο. Μάλιστα, παρόμοια εκτίμηση έκανε και άνδρας της ΕΜΑΚ ο οποίος με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, πέρασε από το σημείο, πηγαίνοντας στη Σκιλλουντία για τον εντοπισμό αγνοούμενου.

Πρώτη ανάρτηση:

Έναν γρίφο καλούνται να λύσουν από το πρωί, αστυνομία και πυροσβεστική στον Πύργο. Το πρωί της Κυριακής διαπιστώθηκε πως κομμάτι του κιγκλιδώματος της γέφυρας έχει πέσει. Το γεγονός ότι στο οδόστρωμα, δίπλα στη γέφυρα, υπάρχουν ίχνη από ρόδες οδηγεί στο συμπέρασμα πως το κιγκλίδωμα γκρεμίστηκε από κάποιο όχημα.

Ίχνη όμως του αυτοκινήτου ή το ίδιο το όχημα μες στο ποτάμι ή κάπου κοντά στις όχθες του δεν έχουν μέχρι τώρα εντοπιστεί.
Μια εκδοχή που επικρατεί είναι το όχημα να προσέκρουσε στη γέφυρα, αλλά ο οδηγός να το επανέφερε στον δρόμο και να συνέχισε την πορεία του.


 

Πρωτοσέλιδα