Οι διακοπές της οικογένειας Λοϊζίδου στα Δουνέικα από την Αθήνα εξελίχθηκαν σε θρίλερ. Από το βράδυ του Σαββάτου ο πατέρας Κωνσταντίνος και η κόρη Ελένη αγνοούνται.
Πατέρας, μητέρα και κόρη έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή των Δουνεΐκων. Την Κυριακή, οι διακοπές τους θα τελείωναν και θα επέστρεφαν στο σπίτι τους, στο Ίλιον στην Αττική. Από την Παρασκευή, ετοιμάζονταν για την επιστροφή. Ο 68χρονος γέμισε με βενζίνη το αυτοκίνητο, ενώ η σύζυγός του μάζευε τα πράγματά τους. Τίποτα δεν προμήνυε την αγωνία που θα ζούσε η κα Αγγελική Λοϊζίδου μετά από λίγες ώρες.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η 44χρονη κόρη θέλησε να πάει στην κοντινή εκκλησία να ανάψει ένα κερί στην Αγία Μαρίνα. Ο 68χρονος πατέρας της τη συνόδευσε. Μαζί τους πήγε και ένα ζευγάρι που έμενε δίπλα τους. Ήταν περίπου εφτά το απόγευμα. Όταν ήταν η ώρα να φύγουν από την εκκλησία, η γυναίκα που είχε πάει μαζί τους, είπε να επιστρέψουν, όμως ο 68χρονος άνδρας της απάντησε πως θα έφευγαν μόνοι τους. Μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, ένα Huyndai Accent χρώματος γκρι και κατευθύνθηκαν προς το χωριό. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τους είδε κάποιος στην περιοχή. Ήταν περίπου εννιά το βράδυ….
Ήταν και η ώρα που άρχιζε ο Γολγοθάς της μητέρας. Οι δυο τους δεν είχαν κινητό μαζί τους και η μητέρα ανησύχησε. Κάλεσε τον αδελφό της και τη νύφη της και άρχισαν τις αγωνιώδεις αναζητήσεις. Νοσοκομεία Ηλείας, το φράγμα Πηνειού, νοσοκομεία Πάτρας, τίποτα…
Μια σκέψη ήταν μήπως πήγαν σε κάποιο μοναστήρι, αφού δεν είχαν χρήματα μαζί. Ούτε εκεί…
Όταν πέρασαν 24 ώρες από την εξαφάνιση, τη δήλωσαν και επίσημα στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στο σπίτι στο Ίλιον, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη τους. Οι αρχές ερευνούν στην Ηλεία, αλλά έχει δοθεί σήμα και σε άλλες περιοχές.
Και το θρίλερ συνεχίζεται…


 

Πρωτοσέλιδα