Μια διαμάχη μεταξύ δύο νεαρών κατέληξε σε τραγωδία τη νύχτα στο Σκουροχώρι.
Ένας 20χρονος, ο Αντώνης Καρούτας από το Σκουροχώρι, δέχθηκε πυροβολισμό, όταν μπήκε στη μέση να αποτρέψει καυγά.

Όλα διαδραματίστηκαν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Το θύμα είχε πάει μαζί με έναν φίλο του στο σπίτι του γιου του δράστη, καθώς ο φίλος του και ο γιος του δράστη είχαν μια διαμάχη για μια κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες.
Οι δύο νεαροί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού και ο ένας άρχισε να διαπληκτίζεται με τον 27χρονο γιο του δράστη. Επικράτησε αναστάτωση και ένταση. Ο πατέρας του 27χρονου βγήκε να δει τι συμβαίνει.
Μόλις είδε ότι ο γιος του και ο φίλος του θύματος είχαν έρθει στα χέρια, πήγε μέσα και πήρε την καραμπίνα, με σκοπό, όπως υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες, να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

Εν τω μεταξύ, ο 20χρονος και ένας φίλος του 27χρονου, βλέποντας, ότι οι φίλοι τους είχαν έρθει στα χέρια, μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν.

Βγαίνοντας, ο 56χρονος είδε τον 20χρονο να κρατά τον γιο του και τότε ήταν πιθανότατα που πυροβόλησε.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, λίγο πιο μακριά από το σημείο που είχε δεχτεί τον πυροβολισμό. Τα σκάγια τον είχαν βρει στο στήθος.
Η οικογένεια του δράστη και περίοικοι έτρεξαν να καλέσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Ο 20χρονος αμέσως μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, εισήχθη στο χειρουργείο. Οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν μπόρεσαν να το κρατήσουν στη ζωή.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πύργου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός για ανθρωποκτονία στο Σκουροχώρι Ηλείας

Ο δράστης πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, στο θώρακα, 20χρονο ημεδαπό

Συνελήφθη, σήμερα (21-7-2016) τα ξημερώματα, στο Σκουροχώρι Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 56χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί, μετέβησαν, στην οικία του 56χρονου, στο Σκουροχώρι Ηλείας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 και 20 ετών, με σκοπό τη διευθέτηση προσωπικών διαφορών που είχαν με τον 27χρονο υιό του δράστη.

Ο 23χρονος διαπληκτίστηκε με τον 27χρονο, στην αυλή της οικίας, γεγονός το οποίο αντιλήφθηκε ο 56χρονος, ο οποίος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 20χρονου, που ήταν παρών στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον θώρακα.

Ο δράστης συνελήφθη άμεσα στην οικία του από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στους οποίους παρέδωσε το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο κατείχε νόμιμα.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείου Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν ένα κάλυκα φυσιγγίου κυνηγετικού όπλου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.


 

Πρωτοσέλιδα