Δράστης είναι ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, τρεις κλοπές σε καταστήματα, οικία και σε εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στην Ηλεία.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, προχθές (23-5-2017) το πρωί, στη Γαστούνη, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης πραγματοποίησαν έλεγχο στον 28χρονο, κατά τον οποίο βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν μια σύριγγα που περιείχε διάλυμα ηρωίνης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 28χρονος τους

τελευταίους τρείς μήνες, στα Λεχαινά, στην Ανδραβίδα, στο Βαρθολομιό και στο Παλαιοχώρι Γαστούνης, είχε διαπράξει τρεις κλοπές σε καταστήματα, μια σε οικία και μια σε κτίριο βιολογικού καθαρισμού, απ΄ όπου είχε αφαιρέσει ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, ηλεκτρικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, μια μοτοσικλέτα και τρόφιμα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Ø Τη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει,
Ø Πλήθος επαγγελματικού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού,
Ø Δυο φλοτέρ υποβρυχίου,
Ø Μια συσκευή ετικεταρίσματος,
Ø Δυο κινητήρες από δίκυκλες μοτοσικλέτες και
Ø Ένα δισκοπρίονο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.


 

Πρωτοσέλιδα