Τις τελευταίες ημέρες έντονα "κυκλοφορεί" η φήμη για επικείμενη προεκλογική συνεργασία του νυν Δημάρχου, και υποψήφιου Δημάρχου Αρχ. Ολυμπίας κ. Θύμιου Κοτζιά, με τον πρώην Δήμαρχο και επίσης υποψήφιο Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας κ. Γιώργο Αηδόνη.

Οι φήμες δε, προχωρούν και σε λεπτομέρειες, αφού φέρουν τους δύο άνδρες να έχουν συνομιλήσει πάνω από μία φορά, συζητώντας την μελλοντική συνεργασία τους.
Ο κ. Αηδόνης φέρεται να έχει ζητήσει από τον κ. Κοτζιά την διαβεβαίωση, σε περίπτωση εκλογικής νίκης του τελευταίου, να τον κάνει αντιδήμαρχο και ταυτόχρονα αναπληρωτή Δήμαρχο, και τον κ. Κοτζιά να έχει επιφυλάξεις, γιατί φοβάται τις αντιδράσεις στενών συνεργατών του.
Επαναλαμβάνουμε, πως όλα αυτά κυκλοφορούν σαν φήμη, που μπορεί κάλλιστα το γεγονός να υπάρχει στη "σφαίρα" της φαντασίας κάποιων τρίτων που σίγουρα ωφελούνται από αυτή (τη φήμη).
Αν όλα αυτά, όντως είναι μυθεύματα, φρόνιμο θα είναι, μετά μάλιστα και από την ξαφνική δημόσια στήριξη προς

τον κ. Θύμιο Κοτζιά από τον πρώην πολιτικό του αντίπαλο στρατηγό κ. Χρήστο Δρακόπουλο, να δοθεί μία δημόσια διάψευση.
Σε αντίθετη περίπτωση, ειδικά και μετά την ήδη γνωστοποίηση συνεργασίας (προεκλογική ή μετεκλογική;) Γ. Αηδόνη - Π. Σκαρτσιάρη, η αποσιώπηση θα ήταν τουλάχιστον... ύποπτη!
Για τον απλούστατο λόγο, πως ο ψηφοφόρος του κ. Αηδόνη θα αισθανόταν προδομένος, τη στιγμή που θα είχε εκφράσει την εμπιστοσύνη του και την προτίμησή του μόνο στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Αηδόνη.

 

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα