Παρατηρώντας προσεκτικά κάποιος αυτές τις μέρες, που τα σκουπίδια έχουν "πνίξει" (πάλι) τους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, θα παρατηρήσει "μαγικές" εικόνες, όπως η φωτογραφία 1 και η φωτογραφία 2. Βγαλμένες και οι δύο την ίδια ημέρα και με διαφορά μισής ώρας. Στην μεν φωτογραφία 1 θα δει "βουνό" από σκουπίδια, και μάλιστα έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, στη δε φωτογραφία 2, βγαλμένη στο Κατάκολο, θα δει άδειους κάδους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, που χρειάζονται επιβεβαίωση ή διάψευση, τα σκουπίδια του Κατακόλου, "φιλοξενούνται" σε διάφορες χωματερές του κάμπου. Και αυτό, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για να μην εκτεθούμε στους... τουρίστες!
Έτσι, κάποιοι "νοικοκύρηδες" σκέφτηκαν να τα αδειάζουν σε χωματερές του κάμπου (αλήθεια τινές εξ αυτών έχουν άδεια λειτουργίας;;;) και κάποιοι άλλοι ντόπιοι "νοικοκύρηδες", απλόχερα είπαν : "φέρτε και αδειάστε, εδώ κανείς δεν

μιλάει, είμαστε... φιλόξενοι εμείς!".
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μία από τις χωματερές που δέχονται σκουπίδια από το Κατάκολο, είναι και αυτή του Δήμου Πηνειού.
Και εδώ γεννούνται τέσσερα βασικά ερωτήματα:
1) Αν και εφόσον συμβαίνει αυτό, το γνωρίζουν οι δημότες του Δήμου Πηνειού;
2) Αν και εφόσον συμβαίνει αυτό, με ποιους έκανε τη συμφωνία ο κ. Δήμαρχος Πηνειού;
3) Αν και εφόσον συμβαίνει αυτό, μέχρι πότε θα συνεχιστεί; και
4) Αν και εφόσον συμβαίνει αυτό, το γνωρίζει η αντιπολίτευση του Δήμου Πηνειού, και πως έχει αντιδράσει;

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα