Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες τουριστικού λεωφορείου σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις τρεις, έξω από τον Πύργο, στα φανάρια Αγίου Γεωργίου.
Το λεωφορείο βρισκόταν καθοδόν στην Εθνική Οδό, προς Αρχαία Ολυμπία, όταν ξαφνικά πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το πίσω μέρος του.
Στην Ε.Ο. επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι οδηγοί, βλέποντας τους λευκούς καπνούς, προσπαθούσαν να κάνουν τον οδηγό να σταματήσει, αναβοσβήνοντάς του τα φώτα. Αυτός, όμως, προφανώς δεν τους αντιλήφθηκε και συνέχισε την πορεία του. Αμέσως, οι οδηγοί, κάλεσαν την Αστυνομία και ενημέρωσαν ότι πιθανόν να έχει εκδηλωθεί φωτιά σε λεωφορείο.
Η αστυνομία ειδοποίησε την Πυροσβεστική και αμέσως στην Πυροσβεστική υπήρξε κινητοποίηση. Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στην είσοδο του Πύργου. Πυροσβεστικό όχημα έσπευσε στο σημείο. Εκεί, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως δεν υπήρξε φωτιά. Και οι καπνοί

οφείλονταν από πιθανή βλάβη του κινητήρα.
Για λίγη ώρα, επικράτησε σύγχυση, καθώς ο οδηγός του λεωφορείου που έβγαζε καπνό αποχώρησε από το σημείο, με το λεωφορείο να βγάζει ακόμα πυκνούς λευκούς καπνούς, έχοντας ακόμα μέσα τους επιβάτες.
Τελικά, 500 μέτρα μακριά από τα φανάρια, το λεωφορείο σταμάτησε και οι τουρίστες επιβιβάστηκαν σε δεύτερο λεωφορείο, που εν τω μεταξύ είχε ειδοποιηθεί, και συνέχισαν το ταξίδι τους.

 

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Πρωτοσέλιδα