Με το μήνυμα ''ραντεβού στην Ανδραβίδα ΄΄ και με φωτογραφίες καβάλα στα άλογα τους φίλοι του αλόγου από όλη την Ελλάδα ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Πρωτόγνωρο μοιάζει αυτό που θα συμβεί στην Ανδραβίδα, ήδη έχουν καταφθάσει ιππείς με τα άλογο τους στο ιππικό κέντρο ενώ η πληρότητα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του κάμπου φτάνει ίσως και το 100%.
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ημερών στην Ανδραβίδα
Το Σάββατο το πρωί απο 9.30 θα εξεταστούν τα αλόγα από την Ελλανόδικο επιτροπή η όποια αποτελείται από καθηγητές της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. ενώ το απόγευμα στις 19.30 το ''πυρακτωμένο'' άλογο του συλλόγου '' κένταυροι'' Ανδραβίδας θα ''βάλει

φωτιά'' στο ιππικό κέντρο παρουσιάζοντας ένα μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα σόου με συνταγή την δυνατή μουσική, φωτιές και πολλά υπέροχα άλογα.
Την Κυριακή το πρωί παρουσία επίσημων θα γίνει η επίσημη εκδήλωση της ιππικής Έκθεσης που θα περιλαμβάνει απονομή των βραβείων της 80η Ιππικής Έκθεσης και πάλι ένα μικρό σόου'' θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όσοι βρεθούν εκεί.

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Πρωτοσέλιδα