Συνεδρίασαν χθες Τετάρτη 29-10-2014, η Εκτελεστική Επιτροπή (14:30) και το Δ.Σ. (15:30) της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.

Στις Συνεδριάσεις, στις οποίες ήταν παρών ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γαβρίλης Λιατσής, έγινε ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, και ορίστηκαν εκπρόσωποι από Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία σε διάφορες Επιτροπές.
Έγινε επίσης παρουσίαση 02 προγραμμάτων του INTERREG, του «ICE» και του «CI – ProEffect» τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Το πρώτο (ICE) σχετίζεται με τον Τουρισμό, αφορά σε 4ήμερα τουριστικά προγράμματα και αναφέρεται σε όλους του Συλλόγους και του Φορείς.
Το δεύτερο πρόγραμμα, «CI – ProEffect», σχετίζεται με την Πολιτική Προστασία. Αποτελεί μια κριτική στο Πρόγραμμα «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ», και αφορά στην καταγραφή και αξιολόγηση όλων των δομών Πολιτικής Προστασίας σε κάθε Δήμο, και στην καταγραφή των

ελλείψεων και των αδύνατων σημείων τους με σκοπό τον εκσυγχρονισμό τους. Προβλέπει παράλληλα τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν σε δομές και μέσα Πολιτικής Προστασίας. Το πρόγραμμα «CI – ProEffect» θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη άσκηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός του 2015, και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του προγράμματος.

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα