Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας ,συναντήθηκε την Τρίτη το πρωί ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Στη συνάντηση συμμετείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ήλιδας κ. Παντελής Δούλος.
Μεταξύ άλλων, οι γονείς των μαθητών έθεσαν διάφορα ζητήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν να κάνουν με επιδιορθώσεις και συντηρήσεις.
Η επιδιόρθωση του δημόσιου φωτισμού, η μόνωση ταράτσας, ελαιοχρωματισμοί, αλλά και η φύλαξη του σχολείου κατά τις απογευματινές ώρες ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.
Οι γονείς ζήτησαν και μία προκατασκευασμένη αίθουσα για την διεξαγωγή του

μαθήματος των Αγγλικών και ο κ. Χριστοδουλόπουλος είπε ότι θα πρέπει να κοινοποιηθεί σχετικό αίτημα στο Υπουργείο Παιδείας. Συμπλήρωσε πάντως, ότι δεν είναι λύση η τοποθέτηση τέτοιων αιθουσών στα προαύλεια των σχολείων και για το λόγο αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε μεγάλη ανάγκη.
Για τα υπόλοιπα θέματα τεχνικού ενδιαφέροντος, ο Δήμαρχος Ήλιδας ανέφερε ότι θα εξεταστούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, για να δρομολογηθεί η ικανοποίησή τους.

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα