Νεκρός έπεσε χθες ο το μεσημέρι ένας 57χρονος αγρότης από τον Αμπελόκαμπο που κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα.
Ήταν περίπου 2 το μεσημέρι και ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο κέντρο του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να πάρει ένα από τα δύο αυτοκίνητα που είχε, για να κάνει κάποιες αγροτικές δουλειές. Τότε όμως διαπίστωσε ότι ένα από τα λάστιχα του αυτοκινήτου ήταν σκασμένο.
Τότε, πήγε στο πίσω μέρος του σπιτιού του, όπου διατηρούσε ένα μικρό θερμοκήπιο και μια αποθήκη για τα εργαλεία του και πήρε ένα κομπρεσέρ αέρα, για να το φουσκώσει.
Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει να φουσκώνει το λάστιχο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, «κεραυνοβολήθηκε» από το ηλεκτρικό ρεύμα και έπεσε νεκρός.
Οι δικοί του, μόλις αντελήφθησαν τι συνέβη έτρεξαν να τον βοηθήσουν, χωρίς να συνειδητοποιήσουν πως διέτρεχαν και οι αυτοί τον ίδιο κίνδυνο. Δεν μπόρεσαν, όμως, να κάνουν κάτι, αφού ο 57χρονος είχε

ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Στον Αμπελόκαμπο, οι συγχωριανοί του έμειναν άφωνοι και σοκαρισμένοι μπροστά στην τραγωδία, καθώς ο 57χρονος πατέρας τριών παιδιών, αλλά και παππούς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη μικρή κοινωνία του χωριού του.


 

Πρωτοσέλιδα