Ο δράστης στη Γαστούνη, έπληξε δύο φορές με μαχαίρι έναν 28χρονο ημεδαπό Ρομά ,τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα

Συνελήφθη, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σήμερα (3-3-2015) το απόγευμα, στην Ανδραβίδα, , ένας 39χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε – κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες που συνέλεξαν κατά την προανάκριση, πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, σε καταυλισμό Ρομά στην Ανδραβίδα, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες (2-3-2015) το βράδυ στη Γαστούνη, ο 39χρονος έπληξε δύο φορές με μαχαίρι τον 28χρονο , στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας

προέκυψε ότι είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ του 39χρονου και του βιολογικού του πατέρα και είχε επέμβει ο 28χρονος προκειμένου να τους κατευνάσει.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 39χρονος είχε μεταβεί στην Ανδραβίδα, με μοτοποδήλατο που είχε αφαιρέσει νωρίς σήμερα το πρωί, από ημεδαπό, στο Τραγανό Ηλείας, το οποίο βρέθηκε στο σημείο της σύλληψης του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από τις έρευνες στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τη λάμα του μαχαιριού που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα