Μας ανάγκασαν να κάνουμε Χριστούγεννα με σωρούς σκουπιδιών. Ανάγκασαν την περιφορά του Επιταφίου να γίνει , τη Μεγάλη Παρασκευή, κάτω από τις ίδιες άθλιες συνθήκες.
Όλοι οι πολίτες έχουμε ενώσει τις φωνές μας και βγάζουμε κραυγή απόγνωσης: "Πεθαίνουμε!".

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου - Ολυμπίας καθημερινά "βομβαρδίζει" με προειδοποιήσεις για την επικινδυνότητα στην οποία βρίσκεται η δημόσια υγεία. Το Πανεπιστήμιο Πατρών με έκθεση του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου - δυνατά - για τις ασθένειες που καραδοκούν εξαιτίας των συσσωρευμένων σκουπιδιών.

Και οι υπεύθυνοι, μηδενός εξαιρουμένου, μεταθέτουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον.

Έκλεισαν τα σχολεία. Και στη συνέχεια τι; Θα κλείσουν οι υπηρεσίες, τα μαγαζιά και ούτω καθεξής; Η λύση θα είναι να παραλύσει ο Πύργος; Να περιοριστούμε μες στα σπίτια μας με απαγόρευση κυκλοφορίας;

                                                   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Τη Δευτέρα θα γίνει "κορυφαία σύσκεψη" για λύση του προβλήματος. Έπρεπε να περάσουν 7 μήνες για να γίνει αυτή η... κορυφαία σύσκεψη;

Ποιος νομιμοποιεί τους τοπικούς άρχοντες, και όχι μόνο, να θέτουν την υγεία μας σε ακραίες και επικίνδυνες καταστάσεις;
Είναι παράλογο και ανήκουστο, το 2015 οι δημότες του Πύργου να έχουν φτάσει στο σημείο να παρακαλούν τους εκλεγμένους να πράξουν το αυτονόητο. Δηλαδή, να κάνουν το καθήκον τους και να απομακρύνουν τα σκουπίδια από την πόλη μας.
Εξάλλου, για αυτό έχουν εκλεγεί!

IliaPress

Πάνος Δημητρακόπουλος

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Πρωτοσέλιδα