Η άριστη συνεργασία απέδωσε για άλλη μια χρονιά.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου στον Πύργο, οι μαθητές και οι καθηγήτριες έχτισαν και φέτος το οικοδόμημα που ονομάζεται απόλυτη επιτυχία.
Τα χαμόγελα της ευτυχίας έλαμψαν στα πρόσωπα όλων των μαθητών που συμμετείχαν σε όλες τις εξετάσεις Lower, Proficiency και Αdvanced, αλλά και για τα μικρότερα επίπεδα πιστοποιητικών!
Οι λαμπροί στόχοι επετεύχθησαν. Οι υψηλότατες βαθμολογίες έφεραν τον Έπαινο και τη Διάκριση τυπωμένα στα πιστοποιητικά των μαθητών για άλλη μια εξεταστική περίοδο.

Από το 1999, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου έχει ανοίξει διάπλατα για όσους κάθονται στα θρανία του ένα παράθυρο στον κόσμο: τα Αγγλικά.

Οι καθηγήτριες παρακολουθούν διαρκώς μετεκπαιδευτικά προγράμματα, καλύπτοντας όλο το φάσμα των μαθησιακών αναγκών.

Για τους σπουδαστές στα "Αγγλικά Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου" στον Πύργο, η πορεία προς την επιτυχία αρχίζει από τις Junior τάξεις.

Οι εμπειρότατες καθηγήτριες εισάγουν τους μικρούς μαθητές στην Αγγλική γλώσσα με μεθόδους διδασκαλίας σύγχρονες και προσαρμοσμένες στην ηλικία και τις απαιτήσεις των παιδιών.
Στη μαθησιακή τους πορεία, μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι μαθητές κάνουν ευχάριστα τη γλώσσα κτήμα τους και μεταβαίνουν στην επόμενη τάξη ομαλά και αποδοτικά.

Με τον εκλεπτυσμένο τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος από τις καθηγήτριες, η τάξη λειτουργεί ως ένα ομοιογενές σύνολο, σεβόμενη ταυτόχρονα τη μοναδικότητα του κάθε σπουδαστή.

Οι ενήλικες μαθητές του Κέντρου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου σπουδών τους, απαλλάσσονται από τον φόβο της ξένης γλώσσας και διαπιστώνουν πως η επιτυχία είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και επαγγελματικού υπόβαθρου.

Στα παιδιά αποκαλύπτονται από τις Junior κιόλας τάξεις οι θησαυροί της Αγγλόφωνης Λογοτεχνίας. Η ανάγνωση και η ανάλυση λογοτεχνικών βιβλίων ενταγμένων στον κύκλο μαθημάτων όλων των τάξεων ενθαρρύνουν τα παιδιά να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και την έκφρασή τους στην Αγγλική γλώσσα.

Δεν είναι μόνο τα μαθήματα, αλλά και οι δραστηριότητες που ενισχύουν την ομαδικότητα και την έκφραση των μαθητών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου στον Πύργο.

Θεατρικά έργα - σταθμοί της παγκόσμιας λογοτεχνίας "ζωντανεύουν" στη θεατρική σκηνή του Κέντρου.
Η θεατρική ομάδα, η χορωδία και η ορχήστρα, εδώ και 16 χρόνια, εμπλουτίζονται και ανανεώνονται! Με τον συντονισμό και τη φροντίδα των καθηγητριών τους, τα παιδιά απoδεικνύουν ότι η Αγγλική γλώσσα μπορεί να γίνει διαδραστική και μέρος της ζωής τους. Το Θερμό χειροκρότημα των θαυμαστών τους, άλλωστε, το επισφραγίζει κάθε χρόνο!

Όλα αυτά τα χρόνια, η επιτυχημένη πορεία και σταδιοδρομία των απόφοιτων του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου στον Πύργο, είναι η ανταμοιβή της προσπάθειας και των κόπων των σπουδαστών, της διεύθυνσης και των διδιασκόντων.

Αγγλικά
Δήμητρας Παν. Δημητρακοπούλου
28ης Οκτωβρίου 54 (στοά) - Πύργος

τηλ. 6987452015 (What's Up)      -    6977992406

2621031844     -     2621500868            

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα