.be">ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 Το παραδοσιακό και φιλόξενο περιβάλλον του γνωστού στον Πύργο φαγοποτείου "Τα τεντζερέδια του Ζαχαρία" επέλεξαν ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτριος Κουτσούμπας και οι συνεργάτες του να γευματίσουν τη Δευτέρα το μεσημέρι μετά την εκδήλωση εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης Νίκου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.
Ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας εισερχόμενος στο κατάστημα με ευχάριστη διάθεση και ευγένεια και με την προσιτότητα που τον διακρίνει, χαιρέτισε τους ιδιοκτήτες, το προσωπικό και τους θαμώνες.
Πλαισιωνόταν από τους Τσιπιανίτη Γιώτα, Σγούρο Θανάση, Τεφάνη Γιάννη, Δαμαλά Αριστείδη, Αρβανιτάκη Δημήτρη, Καραθανασόπουλο Νίκο, Τζαβάρα Δημήτρη, Γιάνναρο Χρήστο, Καραπάνο Γιώργο και Παρασκευά Κώστα, όλοι τους στελέχη

του ΚΚΕ.

Απόλαυσαν τα εκλεκτά εδέσματα που είχαν ετοιμαστεί με την φροντίδα και την επιμέλεια του ιδιοκτήτη κ. Δημήτρη Ψαλτόπουλου και τον ευχαρίστησαν για την άψογη περιποίηση και τις εκλεκτές γεύσεις.

Η κάμερα του IliaPress ήταν εκεί. Δείτε στο βίντεο τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γ.Γ. του ΚΚΕ για εκλογές και Ελληνοτουρκικό.

nissan_tsioris_note.png


 

Πρωτοσέλιδα