Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες (27-4-2016), σε Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία και Αχαΐα, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών Ασφαλείας Μεσολογγίου και Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, πέντε ημεδαποί, από τους οποίους τρείς άνδρες ηλικίας 63,62 και 53 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 47 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα.

Πιο συγκεκριμένα :

· Χθες, στην Σκουρτού και στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους, σε δύο καταστήματα που λειτουργούσαν ο 63χρονος και ο 62χρονος, καθώς και σε οικία και αποθήκη τους, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (683) κροτίδες και (5.322) παιδικά αθύρματα.

· Χθες, στην Μανωλάδα Ηλείας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντόπισαν στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, σε δύο καταστήματα ιδιοκτησίας της 47χρονης και της 36χρονης, (4790) παιδικά αθύρματα, τα οποία κατέσχεσαν.

· Χθες, στα Καλάβρυτα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα 53χρονου ημεδαπού, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (247) παιδικά αθύρματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

nissan_tsioris_qashqai.png


 

Πρωτοσέλιδα