Οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας στα πλαίσια της επισημοποίησης του συλλόγου προέβησαν σε εκλογές, οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016. Από τα ιδρυτικά μέλη που συνέλεξε η προσωρινή επιτροπή, έθεσαν υποψηφιότητα οι Βασιλάτος Χαράλαμπος, Δημητρακόπουλος Διονύσιος, Ηλιόπουλος Γεώργιος, Μπαντούνας, Βασίλειος, Ντίνος Νικόλαος και Τσόλης Απόστολος.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας για το πενταμελές Δ.Σ. εξελέγησαν οι Δημητρακόπουλος Διονύσιος, Ηλιόπουλος Γεώργιος, Μπαντούνας, Βασίλειος, Ντίνος Νικόλαος και Τσόλης Απόστολος. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο Βασιλάτος Χαράλαμπος.
Κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ των μελών του Δ.Σ., αποφασίστηκε ότι τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Ηλιόπουλος Γεώργιος, του αντιπρόεδρου ο Ντίνος Νικόλαος, του γραμματέα ο Τσόλης Απόστολος, του ταμία ο Δημητρακόπουλος Διονύσιος και του μέλους ο Μπαντούνας Βασίλειος, με αναπληρωματικό μέλος τον Βασιλάτο Χαράλαμπο.
Μετά την επισημοποίηση του συλλόγου, οι Φίλοι Ποδηλάτου Ήλιδας ανακοινώνουν ότι οι εκλογές αποτελούσαν μια τυπική διαδικασία, ενώ το ύφος και η όρεξη αυτών που ήδη ασχολούνταν και συνεργάζονταν για όσες δράσεις έχουν ήδη υλοποιηθεί δεν

θα αλλάξει.
Στόχος είναι να συνεχίσουν να συνεργάζονται για να υλοποιήσουν όσες μελλοντικές δραστηριότητες προγραμματίζονται. Ενδεικτικά, οι κυριότερες για το πρώτο εξάμηνο του 2016, είναι η αποκριάτικη «Μπουλατοδρομία» την Κυριακή 6 Μαρτίου, η συνοδεία στον 2ο ημιμαραθώνιο και Μαραθώνιο Ολυμπίας στις 26 και 27 Μαρτίου και -η κυριότερη όλης της χρονιάς- η 5η ποδηλατική διαδρομή "Αρχαία Ήλιδα- Αρχαία Ολυμπία Ποδηλατώντας" στις 17 Απριλίου, η οποία είναι η ομορφότερη ποδηλατική εκδήλωση στην Ηλεία και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα.
Σας περιμένουμε όλους να λάβετε μέρος!

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα