Έχουμε φέτος δραματικές επιβαρύνσεις των εισφορών του ΟΓΑ και αυτές που θα ακολουθήσουν με την εφαρμογή του νέου ασφαλιστικού που στην κυριολεξία μας διαλύει.
Φορολογία αγροτών, αύξηση Φ.Π.Α. στα εφόδια, ΕΝΦΙΑ και άλλες επιβαρύνσεις που κάνουν δυσβάσταχτη την επιβίωση των αγροτικών νοικοκυριών.
Εμείς οι αγρότες έχουμε απέναντι μας, πραγματικούς εχθρούς, τους εμποροβιομήχανους που με την εκμετάλλευση μας και την κερδοσκοπία απομυζούν τον μόχθο μας, τους τραπεζίτες που καθημερινά μας χρεώνουν και το κράτος με τους βαρείς φόρους μας ρουφούν το αίμα, την Ε.Ε. την κυβέρνηση με την πολιτική τους μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Αποφασίσαμε οργανωμένα και συντονισμένα να δώσουμε την μάχη με την ομοσπονδία και καλούμε όλους τους αγρότες της περιοχής στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 28 Ιούλη και ώρα 9.30 π.μ. στον κόμβο

του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο.

Για τον Αγροτικό Σύλλογο Καρδαμά

Ο Πρόεδρος              Ο Γραμματέας

Χρήστος Σούλης        Σωτήρης Μητσόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ - ΣΟΠΙΟΥ

Συνάδελφοι Μικρομεσαίοι Αγρότες,
Σηκώνουμε το ανάστημα μας και παλεύουμε ενάντια στο ξεκλήρισμα μας που θέλουν να μας οδηγήσουν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τα κόμματα τους υποτελείς της Ε.Ε.
Συμμετέχουμε μαζικά στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηλείας την Πέμπτη 28 Ιουλίου στις 9:30 το πρωί στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, με τα αγροτικά τους μηχανήματα, σαν αφετηρία της έναρξης του νέου κύκλου κινητοποιήσεων.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου


 

Πρωτοσέλιδα