1ο.Οι μαθητές των Σχολείων Πύργου ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις στο Λαζαρακειο Αμαλιάδας, γιατί η δημοτική αρχή Πύργου αρνείται την παραχώρηση του θεάτρου ''Απόλλων' σε συγκεκριμένους φορείς. Επιλεκτικά η αίθουσα παραχωρείται ,προφανώς σε αρεστούς. Ας μιλήσουν οι θεατρόφιλοι.

2ο.Κανενας τουρίστας, μέλος της κρουαζιέρας δεν επιβιβάστηκε σε λεωφορεία στο Κατάκολο με προορισμό τον Πύργο. Προχειρότητα και επικοινωνιακός χαρτοπόλεμος είχε προηγηθεί εκ μέρους της δημοτικής αρχής, σχετικά με την επίσκεψη τουριστών στον Πυργο. Σοβαρά αποτελέσματα με ελαφρότητες και λεκτικές πομφόλυγες δεν επιτυγχάνονται. Έχουμε υποβάλλει συγκεκριμένη πρόταση για το πακέτο υπηρεσιών., που απαιτούνται προς επίτευξη του επιθυμητού στόχου.

3ο.Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμος επέτυχε πλεόνασμα 2.8 εκατ ευρώ την προηγούμενη χρονιά . Παράλληλα χρωστά περίπου 3 εκατ ευρώ. Το συμπέρασμα δικό σας. Δηλαδή δεν πληρώνει τις οφειλές του και παρουσιάζει πλεόνασμα. Τεράστια επιτυχία....

4ο Σύμφωνα με δικαιολογημένη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΕΙΑΣ, ο Δήμος

Πύργου υπονομεύει το έργο της Κυβέρνησης σχετικά με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Αρνείται ,ο δήμαρχος, να διανείμει τα προσφερόμενα δωρεάν από το κρατάς τρόφιμα, στους δικαιούχους. Όλοι οι υπόλοιποι δήμοι της Ηλείας υλοποιούν το πρόγραμμα. Όχι δεν υποστηρίζει την τοπική αγορά, αφού οι συγκεκριμένοι πολίτες έχουν μηδενική αγοραστική δυνατότητα.

ΑΝΑΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΣΑ. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ καρδιολογος,επικεφαλης Παραταξης.

 

Κατασκευή eshop ιστοσελίδων cloud φιλοξενία


 

Πρωτοσέλιδα