iΗ 19χρονη Ιρανή που με την εξωπραγματική εμφάνισή της στα social θυμίζει περισσότερο τη «νεκρή νύφη» του Τιμ Μπάρτον παρά τη Τζολί -όπως θα ήθελε- σπάει τη σιωπή της και προσπαθεί να εξηγήσει

Αφού προκάλεσε χαμό στα social media και στο διαδίκτυο προκαλώντας σχόλια σε βάρος της όπως «ζόμπι» και «νεκρή νύφη», η 19χρονη Ιρανή που στην προσπάθεια της να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί «το τερμάτισε» έδωσε κάποιες εξηγήσεις για την τρομερή μεταμόρφωση ή παραμόρφωσή της.
Αν και παραδέχεται λοιπόν ότι έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής για να αλλάξει κυρίως το πρόσωπό της, αρνείται ότι έχει υποβληθεί σε 50 πλαστικές, όπως ανέφεραν πολλά δημοσιεύματα.
Η εικόνα της Sahar Tabar, που καμιά σχέση δεν έχει

με το ίνδαλμά της, είναι μάλλον περισσότερο αποτέλεσμα ειδικού μακιγιάζ και photoshop. Αυτό τουλάχιστον αφήνει η ίδια η 19χρονη να εννοηθεί με νέα της post στο Instagram.
«Κάποιοι πιθανόν να ζουν στον 18ο αιώνα και να μην έχουν δει ή ακούσει για την τεχνολογία του make-up, και γι' αυτό εκπλήσσονται» αναφέρει σε ένα απ' τα σχόλια που έκανε αφότου η περίπτωσή της έγινε παγκόσμιο viral.
Με αυτό το σχόλιο επιχειρεί λοιπόν να βάλει κάπως τα πράγματα στη θέση τους, αφού υπονοεί πως οι φωτογραφίες έχουν υποστεί τεχνική επεξεργασία και η ίδια έχει πάρει τη βοήθεια της αισθητικής και της κσομητολογίας.
Βέβαια, το κορίτσι που ζυγίζει μόλις 40 κιλά, δεν παύει να κάνει περίεργα πράγματα στην προσπάθειά της να τραβήξει την προσοχή και να «μοιάσει» στην Τζολί.
Με πληροφορίες από The Sun
Πηγή: news247

nissan_tsioris_note.png


 

Πρωτοσέλιδα