Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δεκάδες δημότες από την Αγία Τριάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Αχιλλέα Καραλή

Με τον καλύτερο τρόπο από πλευράς συμμετοχής και διαλόγου ολοκληρώνει σταδιακά τις επισκέψεις στις κοινότητες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά Αχιλλέας Καραλής επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Πορεία Παλαμά". 
Ο κ. Καραλής που συνεχίζει τις περιοδείες του συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, έχει στόχο να βρεθεί σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 13 Μαΐου επισκεύθηκε την Αγία Τριάδα.
Σε όλες τις συγκεντρώσεις η ανταπόκριση του δημοτών είναι εντυπωσιακή με δεκάδες συνδημότες μας να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου. Όπως δήλωσε επιδιώκει να επικοινωνήσει το μήνυμα πως ο Δήμος Παλαμά έχει μεγάλες δυνατότητες, τις οποίες είναι στο χέρι μας να τις αναδείξουμε και να τις αξιοποιήσουμε.
Ο κ. Καραλής ακούει από τους παραβρισκόμενους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Σημαντικά ζητήματα για τους συνδημότες μας των χωριών είναι η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, τα προγράμματα αγροτικού εξηλεκτρισμού, η συντήρηση των αποστραγγιστικών δικτύων, η βελτίωση της δημοτικής οδοποιίας κ.α.
Γενικότερα οι κάτοικοι των κοινοτήτων θέτουν θέματα στις περισσότερες περιπτώσεις μικρών παρεμβάσεων, που ωστόσο οδηγούν σε σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Ακόμη ζητήματα προτεραιότητας για τους κατοίκους είναι η βελτίωση των υπηρεσιών καθαριότητας αλλά και η βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής