Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής με στελέχη της παράταξης σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις της περιοχής

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής μαζί με στελέχη της παράταξης "Νέα Πορεία Παλαμά" που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στη περιοχή, έκαναν περιοδεία σήμερα σε υπηρεσίες, και επιχειρήσεις του Δήμου Παλαμά.
Παρουσιάστηκαν οι θέσεις της "Νέας Πορείας Παλαμά" για σημαντικά ζητήματα που βιώνουν οι επιχειρήσεις ενώ το κλίμα της υποδοχής υπήρξε θερμό από κάθε άποψη.
Οι κάτοικοι της περιοχής, οι νέοι και οι επαγγελματίες, έχουν κατασταλάξει μέσα τους ότι χρειάζονται άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα αγωνιστούν μαζί τους, για να αλλάξουν τα πράγματα.
Από μαγαζί σε μαγαζί, και από επιχείρηση σε επιχείρηση σε κάθε του βήμα, ο Αχιλλέας Καραλής εισέπραττε την αναγνώριση από τους δημότες, για την στάση του όλα τα προηγούμενα χρόνια στην αντιπολίτευση.
Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την τόνωση της εμπορικής ζωής, στοιχείο που συνοδεύεται όχι μόνο από όλα τα απαραίτητα έργα που οφείλει να κάνει ο Δήμος διεκδικώντας κονδύλια από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια, αλλά και με αγώνα για την καθημερινότητα των πολιτών.

Επισκέφτηκαν το κατάστημα ΕΛΤΑ Παλαμά, τα γραφεία ΤΟΕΒ Τιτανίου Παλαμά, την επιχείρηση με είδη ξυλείας του κ. Αρχοντούλη, την επιχείρηση τυποποίησης και συσκευασίας προϊόντων του κ. Τατσιού - Πέτρου Θωμά, την επιχείρηση με λευκά είδη HOMELINE του κ. Παπακώστα, την επιχείρηση TIVERIS του κ. Γεωργαντά στην Ιτέα, το συνεργείο Βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών του κ. Βαλάρη Ευθύμιου, την επιχείρηση παιδικού επίπλου του κ. Τσιούκα Ιπποκράτη , την επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων ΦΑΡΜΑ ΠΑΛΑΜΑ του κ. Τσιανάβα Χρήστου, και το συνεργείο του κ. Ζαγανά
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής