Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Τα καταστήματα του Παλαμά και την Λαϊκή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψ. Δήμαρχος Αχιλλέας Καραλής

Τα καταστήματα του Παλαμά και την Λαϊκή επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Πορεία Παλαμά" κ. Αχιλλέας Καραλής.

Ο κ. Καραλής συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, συνομίλησε με τους καταστηματάρχες, παραγωγούς και μικροπωλητές της λαϊκής όπως και με τους καταναλωτές.

Η υποδοχή που του έγινε τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους δημότες που συναντούσε ήταν πολύ θερμή. Μάλιστα οι επαγγελματίες τόνισαν στον Αχιλλέα ότι όποτε χρειάστηκαν τον βρήκαν συμπαραστάτη στο πλευρό τους.
Στη συνέχεια μίλησε με παραγωγούς και επαγγελματίες για τα ζητήματα που είναι ανοικτά στη αγορά και απευθυνόμενος σε όλους ανέφερε:
"Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλοί συμπολίτες μας δίνουν καθημερινή μάχη για να τα καταφέρουν, καθημερινή μάχη για την επιβίωση. Για αυτούς τους ανθρώπους θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο Δήμο με μεγαλύτερες αναπτυξιακές δυνατότητες, που θα δίνει ευκαιρίες εργασίας στους κατοίκους. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν Δήμο που δεν θα είναι ουραγός αλλά θα ηγείται των εξελίξεων".

Η αγάπη του κόσμου και η καθημερινή επαφή μαζί τους είναι στάση ζωής για κείνον...


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής