Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Πανηγυρικές εκδηλώσεις Αγίου Νικολάου Βουναίνων

Με την συνεργασία ΟΠΑΠ του δήμου Κιλελέρ και του Μικρασιατικου Συλλογου Βουναινων «Η καθ Ημάς Ανατολή» ολοκληρώθηκαν οι λαμπρές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγ Νικολάου του νέου του εν Βουναινοις. Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος στα Βούναινα ο Άγιος Νικόλαος ο Νέος, ο εν Βουναίνοις μαρτυρήσας. Στον κατανυκτικό μεγάλο εσπερινό που τελέστηκε στο εξωκλήσι, τόπο μαρτυρίου του Αγίου στα Βούναινα, την παραμονή της γιορτής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ι.Μ Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ Τιμόθεος. Τον πανηγυρικό εσπερινό και την αρχιερατική Θεία Λειτουργία τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός ο Δήμαρχος Κιλελέρ κος Α.Νασιακόπουλος ο Αντιπεριφερειαρχης Απόστολος Μπιλης, ο περ. Σύμβουλος κος Γ.Λαδοπουλος ο οι αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι πρόεδροι κοινοτήτων και τοπικοί σύμβουλοι. Ο Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων και φέτος πλαισίωσε το μεγάλο αυτό θρησκευτικό γεγονός με ένα πολιτιστικό δρώμενο στην κεντρική πλατεία του χωριού .Τα μέλη του χορευτικού παρουσίασαν χορούς από την Καππαδοκία . Την ίδια βραδιά το χορευτικό τμήμα του φιλοξενούμενου Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρινης παρουσίασε χορούς από τον Θεσσαλικό κάμπο. Στους χαιρετισμούς που απεύθυναν ο Περιφεριάρχης κος Κ. Αγοραστός ο Δήμαρχος κος Α.Νασιακοπουλος και ο πρόεδρος τουΤ.Σ κος Ι. Μερτζανιδης συνεχάρησαν τον Μικρασιατικο Σύλλογο Βουναινων "Η καθ ημάς Ανατολή" για την διοργάνωση αυτής της βραδιάς .Εκ μέρους του Συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος κος Η. Αθαναηλίδης ο οποίος αφού καλωσόρισε τον κόσμο ευχαρίστησε όλους για την στήριξη που παρέχουν στο Σύλλογο και αναφέρθηκε στην διοργάνωση της Εκδρομής του Συλλόγου στην Καππαδοκία της 19-27 Ιουνίου 2019 και κάλεσε όλους τους φίλους του Μικρασιατικου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό οδοιπορικό, στην αλησμόνητη πατρίδα μας στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και το χωριό των προγόνων μας το Σουλουτσοβα . .
Ο Μ.Σ. Βουναινων ευχαριστεί τον ΟΠΑΠ του Δήμου Κιλελέρ για την στήριξη και την συνεργασία ,και ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυρινης που ανταποκριθήκε στην πρόσκληση και τίμησε την εκδήλωση


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής