Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Αχιλλέας Καραλής: Τα χωριά μας μπορούν και πρέπει να ζωντανέψουν

Την περιοδεία με επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Παλαμά ξεκίνησε από χθες ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Νέα Πορεία Παλαμά" κ. Αχιλλέας Καραλής, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Ο κ. Καραλής επισκέφτηκε τις κοινότητες Αγίου Δημητρίου και Πετρίνου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος στις επισκέψεις του άκουσε τα προβλήματα των συνδημοτών. Όπως προκύπτει, σημαντικά ζητήματα για τους κατοίκους των κοινοτήτων είναι το ζωντάνεμα της υπαίθρου, η αξιοποίηση των μικρών ή μεγαλύτερων πλεονεκτημάτων κάθε χωριού αλλά και θέματα που σχετίζονται με την άρδευση, καθαριότητα την αγροτική οδοποιία, τα προγράμματα αγροτικού εξηλεκτρισμού, την συντήρηση των αποστραγγιστικών δικτύων, τη δημοτική οδοποιία κλπ. Οι κάτοικοι των κοινοτήτων του έθεσαν θέματα στις περισσότερες περιπτώσεις μικρών παρεμβάσεων, που ωστόσο οδηγούν σε σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Ο υποψήφιος δήμαρχος κ Καραλής άκουσε με ενδιαφέρον τις επισημάνσεις των συνδημοτών και τόνισε ότι όταν αναλάβει την δημοτική αρχή θα επιχειρηθεί να αντιμετωπιστούν άμεσα αυτά τα προβλήματα.
Τόνισε επίσης:
"Όσοι έχουν απομείνει στα χωριά μας, πρέπει να στηριχθούν για να μην μετακινηθούν και αυτοί προς τις μεγαλύτερες πόλεις. Για να συμβεί αυτό η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στέκεται στο πλευρό τους, στις μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις που ζητούν. Όμως και σε όλα τα θέματα που τίθενται από τους κατοίκους, η εκάστοτε δημοτική αρχή μπορεί να έχει άποψη και να προσπαθεί για την επίλυση τους. Υπάρχουν δυνατότητες με σωστό σχεδιασμό να παρεμβαίνουμε αποφασιστικά εκεί που χρειάζεται." 

Άγιος Δημήτριος










Πέτρινος


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής