Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Προεκλογική ομιλία σε Φύλλο και Αμπελώνα του Αχιλλέα Καραλή


Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαμά Αχιλλέας Καραλής αυτή τη φορά σε Φύλλο και Αμπελώνα

Και στις δύο περιπτώσεις οι συγκεντρώσεις των δημοτών ήταν μεγάλες.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος στις περιοδείες του ακούει συνεχώς τα παράπονα των δημοτών για τη διαχείριση της καθημερινότητάς τους καθώς και για τα προβλήματα που υπάρχουν στο χωριό τους.

Από την πλευρά του επισημαίνει ότι πλησιάζει η στιγμή που σε πολλά από αυτά τα ζητήματα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.
"Ως επόμενη δημοτική αρχή, με την ψήφο των συνδημοτών μας, σκοπεύουμε να έχουμε στενή συνεργασία με τους δημότες να βοηθήσουμε στο μέτρο που μπορούμε. Είναι βεβαίως κατανοητό σε όλους ότι ένας σύγχρονος Δήμος δεν μπορεί παρά να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι μας ενδιαφέρει το μέλλον, ο πολιτισμός, ότι μας ενδιαφέρει ένας περισσότερο ενεργός πολίτης που συμμετέχει"
...τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Συνεχίζει τις προεκλογικές του ομιλίες στο Προάστιο την Τετάρτη 22 Μαΐου, στην Ιτέα την Πέμπτη 23 Μαΐου και ολοκληρώνει την επίσημη προεκλογική του εκστρατεία το βράδυ της Παρασκευής 23 Μαΐου με την κεντρική του ομιλία στον Παλαμά.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής: Σχόλια ανώνυμα, σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται. Η "Ιτέα Καρδίτσας" δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις. Σε καμιά περίπτωση τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύουν την "Ιτέα Καρδίτσας". Επίσης ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεί οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες. Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε και τους όρους χρήσης.

Ο διαχειριστής